Tudnátok segíteni? A héten derült ki hogy sikerült a 3. beültetés.
Figyelt kérdés
Az baj, hogy tüsszentéskor beleszúr a jobb petefészkembe? Vagy az ilyen szúrások is természetesek? Hcg szintből lehet következtetni hogy egy vagy két baba van-e?2013. júl. 7. 09:57
1/7 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem tüsszentés nélkül is szurkált a petefészkem. Nem hiszem, hogy hcg-ből lehet következtetni ikrekre, de nem vagyok orvos... Sok boldogságot!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem is szúrkál tüsszentés nélkül is de akkor enyhébben. De akkor végül is nem baj :-)
2013. júl. 7. 10:17
3/7 anonim válasza:
:) gratulálok!!
ez természetes
nekem olyan magas volt a hcg, hogy azt mondták, ikergyanús. Egy baba tapadt meg, nyoma sem volt a másodiknak (hogy esetleg valamikor nem fejlődött már tovább.
Más lányoknak az én értékem alattival is ikrek lettek, magasabbal meg egy baba, szóval nem hiszem, hogy lehetne következtetni
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mekkora volt a hcg-d? És a progeszteronszinted? Én et+10. napon mentem vérvételre és 712 lett a hcg és a progeszteron meg 10,4. Odáig napi 6 utro-t használtam utána meg felemelték napi 8-ra.
2013. júl. 7. 10:32
5/7 anonim válasza:
nekem 890 lett, a progeszteront nem tudom, de jó alacsony lehetett, mert nekem is emelték 4x2-re
6/7 anonim válasza:
Hcg szint nem utal ikerterhességre,az majd csak uh-on derül ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. júl. 7. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!