Teherbe eshettem? :/
17 éves lány vagyok, 5 hónapja járunk a barátommal és 3 napja lefeküdtünk nála. Azt mondta, hogy a szex gumi nélkül is biztonságos, hogy ha nem annyira mélyen van bennem mikor elélvez. Így is csináltuk, mikor elment majdnem kint volt, csak a hegye volt a puncimban és a fele mellé folyt. Én még is aggódom. A szüleimnek nem merem megmondani, mert nekik nem szimpatikus a barátom. A barátomat meg azóta sehol nem érem el, se a telefonját nem veszi fel, tegnap újra elmentem hozzá és nem jött ki senki, Facebookról is törölte magát, mert az üzenet váltásainkat látom, de nem tudok írni neki, mert a profilja nem elérhető és vmi angol szöveget ír ki ahova az üzenetet lehetne írni. Nem értem mi az, mert németet tanulok.
Mihez kezdjek? Menjek el orvoshoz? Ugye nem lehetek terhes? :(
Jesszus, végigolvastam... (12-es vagyok). Ez naggyon durva. Azért gúnyolódunk rajtad, mert ez nem a "szegény, bajba jutott lány"-kategória, hanem a "nem szimplán naiv, hanem konkrétan s.ggh.lye és ostoba, aki csak magának köszönheti, hogy bajban van"-kategória. Szívesen írnám, hogy állj éjfélkor teliholdnál egy kivájt gőteszemekkel teli hordóba meztelenül, és imádkozz a Sperma Istenéhez, hogy segítsen rajtad, de a végén még megcsinálnád...
Sajnos már nem tudsz mit tenni, a 72 órából is kicsúsztál, mert önerőből annyira sem voltál képes, hogy időben utánanézz a dolgoknak. Szóval ha elmarad a következő menstruációd, akkor lehet tesztet venni, szépen lepisiled, és ha két csíkot mutat, akkor nyomás anyuhoz, és irány az abortuszklinika, hacsak nem akarod megtartani, de anyunak akkor is szólni kell...
Lényegtelen, hogy a kérdező mennyire butus, vagy naiv, lehet hogy egy gyerek életéről van szó.
Kedves 17 éves Kérdező! Iszonyatosan átvertek, ez a srác azt sem érdemli meg, hogy még egyszer kiejtsd a nevét a szádon. Szerintem mond el a szüleidnek, és remélem hogy édesapa lebasz 3-at a csávódnak, meg 1-et azért neked is, hogy mindketten egy életre tanuljatok ebből. Mond el a szüleidnek, mert ha terhes vagy, csak rájuk számíthatsz.
És még annyi kérdésem lenne, hogy csak a nem kívánt terhességre gondoltál? És a nemi betegségek? Azok nem fontosak. Elhiszem hogy szerelmes vagy, de jó lenne ha tájékozódnál a témában, mert egyszer még nagyon nagy bajba kerülsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!