Teherbe eshettem? :/
17 éves lány vagyok, 5 hónapja járunk a barátommal és 3 napja lefeküdtünk nála. Azt mondta, hogy a szex gumi nélkül is biztonságos, hogy ha nem annyira mélyen van bennem mikor elélvez. Így is csináltuk, mikor elment majdnem kint volt, csak a hegye volt a puncimban és a fele mellé folyt. Én még is aggódom. A szüleimnek nem merem megmondani, mert nekik nem szimpatikus a barátom. A barátomat meg azóta sehol nem érem el, se a telefonját nem veszi fel, tegnap újra elmentem hozzá és nem jött ki senki, Facebookról is törölte magát, mert az üzenet váltásainkat látom, de nem tudok írni neki, mert a profilja nem elérhető és vmi angol szöveget ír ki ahova az üzenetet lehetne írni. Nem értem mi az, mert németet tanulok.
Mihez kezdjek? Menjek el orvoshoz? Ugye nem lehetek terhes? :(
A második mondat után nem vagyok hajlandó tovább olvasni. Most visszafogom magam, hogy ne írjak neked és a párodnak egy nem túl finoman megfogalmazott kritikát.
Egy kis segítség a későbbi abortuszok elkerüléséhez:
Most pedig irány a nőgyógyász, 72 órás tabletta, és ha megkérhetlek, 5-ször menjetek a falnak mind a ketten nekifutásból. Köszönöm.
simán terhes lehetsz,akkor is teherbe eshetsz ha nem benned élvez el mivel az előváladéktól is teherbe lehet esni,nem hiszem el hogy 17évesen nincs ennyi eszed,nagyon naiv vagy...:/
amúgy csak kihasznált,máskülönben nem tűnt volna el,menjél orvoshoz és bioszórán ne aludj
Oké....ez...ez....áhhh...
Nagyon kemény.
Üdv.:28hkm
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!