Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, hogy barátnőm...

Mennyi az esély, hogy barátnőm teherbeesett?

Figyelt kérdés
A ciklusa 7. napján szeretkeztünk. Mindig 27-28 napos ciklusai voltak eddig. Óvszert természetesen használtunk. Két menet volt. Az elsőnél beleélveztem az óvszerbe, kb. 20 perc pihenő után felvettem mégegyet a következő menetre ami bírta kb. 10 percig aztán kiszakadt. Azonnal észrevettem és abbahagytuk. Ez délután volt, én aznap reggel maszturbáltam és előző két napon is reggel és este. Szerintem ez is befolyásolta a spermáim számát, életképességét. Mennyi esélyt láttok?

2013. júl. 5. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mivel észre vettétek és nem élveztél bele a kiszakadt óvszerbe igy valószinüleg nem lesz gond.Na meg mivel még messze volt valószinüleg a peteérés igy végképp nem valószinű.
2013. júl. 5. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Valami ondo kerulhetett a huvelyebe, de en pl nem hiszek a lecsuszott gumik, es a "csak elovaladekos" teherbeesesekben;)
2013. júl. 5. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
*Valamennyi
2013. júl. 5. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
nagyon minimális az esélye, fölösleges miatta parázni... a terhesség esélye csak akkor 0% ha nem szexeltek, vagy az egyik fél teljesen steril..
2013. júl. 5. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs baj! ^^
2013. júl. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!