Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha teherbeestem attól lehet...

Ha teherbeestem attól lehet hasmenésem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Mêg nem hallottam ilyen tünetről. De nem mindegyik terhesség egyforma.

Mindenesetre, nem ez a "jellemző".

28hkm

2013. júl. 4. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. Hol hallottad ezt?
2013. júl. 4. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már hallottam ilyenől :)
2013. júl. 4. 23:57
 4/8 A kérdező kommentje:
egyik barátnőmtől hallottam.. Neki mondta vki, hogy vele ez történt, de hát nem tudom érdekes... :) mindenesetre köszi a válaszokat..
2013. júl. 5. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges, mindenki más. Nekem két hete nagyon gyakran hasmenésem van, ittam is mellé normaflore-t, hátha elkaptam valamit, pedig szerintem nem, mert semmi mást nem észlelek. Babaprojekten vagyunk, de semmi más tünetem nincsen, holnapra nem vártam a mensim. Ma csináltam egy tesztet és igaz még nem olyan erősen, de halványan ott a csík :).

[link]

Szóval lehet, hogy nem attól van de lehet, hogy igen :).

2013. júl. 5. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen! Tegnap derült ki hogy sikerült a baba és egy hete hasmenésem van kisebb nagyobb megszakításokkal. Nem voltam beteg és nem kaptam el semmit.
2013. júl. 5. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Fosol, hogy teherbeestél...
2013. júl. 14. 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon gratulalok nektek:))) sajnos nekem nem attol volt. :/
2013. júl. 16. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!