Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy teherbeestem?

Lehetséges hogy teherbeestem?

Figyelt kérdés
Van egy 3hónapos kislányom és a 7.hét óta szedek Azalia fog.gátlót.Tegnap egy osztálytalálkozó miatt nem tudtam bevenni akkor mikor szoktam,este 8kor,viszont mikor 10kor hazaértünk együtt voltunk,viszont hiába volt elötte a fejembe h be kell venni a bogyeszt elfelejtettem és csak ma reggel 7kor eszméltem fel h úristen nem vettem be!A párom este nem élvezett belém és menszeszem egyáltalán nem volt még(tehát elvileg peteérésem sem).Viszont azért tartok tőle hogy esetleg terhes lehetek mert hogy ez a mini-tabletta elvileg csak akkor fejti ki a hatását ha 24órán belül vesszük be.Az a baj h most hiába rohannék az orvoshoz nem kapnék semmit,(72órást)mert szoptatok és így semmi ilyesmi nem jöhet szóba.Tudom hogy én vagyok a hibás mert hogy elfelejtettem de tényleg teljesen kiment a fejemből.Mennyi esélye lehet így a terhességnek?
2013. máj. 5. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem estél teherbe, de ha biztosra akarsz menni akkor írass 72 órás tabit és 2 napig fejd a cicid a lányod meg addig egyen tápszert.
2013. máj. 5. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Tegnap este 8 es ma reggel 9 között nem telt el 24 óra..... Ami egyebkent 12 lenne - mármint a tabletta működik, ha nem telt meg el 12 óra azóta, hogy be kellett volna venni.

Az orvos felírja egyebkent a 72 orast, csak abba kell hagyni hozza a szoptatast.

2013. máj. 5. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szinte semmi esélye hogy teherbe estél. Szoptatás alatt elméletileg amúgy is védve vagy, de mivel ez nem 100% szedsz fogamzásgátlót. mivel csak a tegnap este 8-as maradt ki 2 órával utána még védve voltál, ne aggódj, az előzőleg beszedett tabik egy nap alatt nem illannak el a szervezetből. És ha minderre még rájön hogy a férjed nem is benned ment el... hát valami isteni csoda volna ezek után :). Szerintem ne aggódj!
2013. máj. 5. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Holnap tudom csak felhívni a dokimat hogy ő mit gondol erről,ha ő is azt mondja h azért ajánlana egy 72órást akkor persze bevenném,csak azt hallottam hogy attól végleg elmegy a tejem,de akkor inkább nem szoptatnék minthogy ilyen hamar jöjjön a kis testvér.

Én is amúgy ebben reménykedem hogy azért nem illan el a hatása az eddigi tablettáknak,eddig egyetlen szemet sem hagytam ki és végülis 11órával késöbb pótoltam amit elfelejtettem,meg ugye meg sem jött még a menstruációm amióta szültem.De azért holnap mindenképpen felhívom az orvosom.

2013. máj. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!