Lehetséges hogy teherbeestem?
Tegnap este 8 es ma reggel 9 között nem telt el 24 óra..... Ami egyebkent 12 lenne - mármint a tabletta működik, ha nem telt meg el 12 óra azóta, hogy be kellett volna venni.
Az orvos felírja egyebkent a 72 orast, csak abba kell hagyni hozza a szoptatast.
Holnap tudom csak felhívni a dokimat hogy ő mit gondol erről,ha ő is azt mondja h azért ajánlana egy 72órást akkor persze bevenném,csak azt hallottam hogy attól végleg elmegy a tejem,de akkor inkább nem szoptatnék minthogy ilyen hamar jöjjön a kis testvér.
Én is amúgy ebben reménykedem hogy azért nem illan el a hatása az eddigi tablettáknak,eddig egyetlen szemet sem hagytam ki és végülis 11órával késöbb pótoltam amit elfelejtettem,meg ugye meg sem jött még a menstruációm amióta szültem.De azért holnap mindenképpen felhívom az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!