Szerintetek? Általában 31 naposak a ciklusaim, de a múltkori 29 napos volt. Most, a 28. napon negatívat teszteltem. Ugye, akkor már ez a hónap is mehet a levesbe?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 18:09
1/4 anonim válasza:
A teszt általában az elmaradt menstruáció után mutatja ki a terhességet, ha 31 naposak a ciklusaid, szerintem tesztelj egy hét múlva, még semmi nincs veszve.
2/4 anonim válasza:
Ugye nem komoly a kerdesed, csak patyolgatasra vagysz?
3/4 anonim válasza:
Szerintem 80% hogy igen. Ugyan akkor amíg nem jön meg addig mindig van esély! Vannak tesztek amik csak később mutatnak valamit. Nekem X-epil 2db-os vált be, de sok olcsóbb teszt hamarabb mutat babát mint a drágább. Valamint 10-es tesztet is lehet használni. (kisebb mennyiségű HVG-t is már kimutat, a legtöbb teszt 25-ös) Elég ha 32-35 napon tesztelsz, nem kell fölöslegesen ellőni a teszteket, hidd el nagyobb öröm inkább várni és aztán egy szép láthatót tesztelni. Kívánom, hogy ez vagy a következő hónap sikeres legyen. Esetleg használhatnál hőgörbét, mert akkor tudnád mikor volt ovud és attól számítva 14-18. napon már gyakran mutatja a teszt a sikert. Én az első pozitív tesztemet úgy láttam meg, hogy az ablakhoz tettem a tesztet és halványan látszott a második csík, ezt még megpróbálhatod.
4/4 A kérdező kommentje:
Ó, az enyémet nézhetem bárhogy, 100 negatív. Még sose volt egy halvány pozitívam se, még egy kétséges sem. Egyszer volt egy hibás tesztem, ami nem mutatott semmit. Hát én úgy megörültem, el se tudjátok képzelni, madarat lehetett velem fogatni már csak a ténytől, h nem rögtön negatív, hanem még ott volt a remény a köv. teszt eredményéig.
2013. júl. 4. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!