Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok segíteni? Milyen...

Tudnátok segíteni? Milyen teák, vitaminok esetleg homeopátiás szereket vagy gyógyszereket ismertek arra, hogy sikerüljön mihamarabb teherbe esnem. Már fél éve hiába.

Figyelt kérdés
vitamin,terhesség

2013. júl. 3. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak terhesvitamint szedtem.
2013. júl. 3. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Fél év még semmi, de ilyenektől ne várj sokat, inkább orvoshoz fordulj ha egy év után sem sikerül
2013. júl. 3. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt ajánlanám, nekünk bevált! :) És semmi művi dolog nincs benne.

2013. júl. 3. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

fél év kutya füle.....

ha minden "praktikát" bevetettetek és legalább 2 évig nem esel teherbe akkor akkor orvos addig nyugi van

6 hónap még nem olyan nagy idő

nekem is mind a 3 gyereknél kb 6 hónapra esetem teherben azután h jött a gondolat : most már jöhet a baba ha akar

és nem paráztam rá - sok esetben minél jobban akarod annál nehezebben esel teherben - lelki tényező !!!!!

szal szerintem lazíts nem nézd a ciklusod nem méregess ne tesztelgess stb..... mert megöli a sexet az meg hát nem árt ha gyereket akarsz :-)

ha elengeded magad és megpróbálod élvezni az életet és nem csak a gyerekre fókuszálsz, akkor hidd el élvezetesebb és jobb is lesz az az időszak

(am nem értem ezt a mai álláspontot, tiszta olyan érzésem van h a mai 20-30 évesek minden kontrollálni akarnak, még azt is amit nem lehet, csak tudnám ez mire jó ???)

2013. júl. 3. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem írtad,hogy van-e valamilyen problémád,pl. a menstruációddal,vagy egyszerűen csak nem jön össze rendeszeres ciklus mellett?
2013. júl. 3. 14:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az 1és a 3 válaszolónak!

Terhes vitamint szedek én is,kipróbálom a Gyuri bácsi gyógyteáit is. A menstruációm 1-2 nap csúszással de mindig rendszeresen jön meg.

És én csak annyit szeretnék kontrollálni,hogy legyen testvérkéje a kisfiamnak és ne legyen köztük sok a korkülönbség.

Véleményem szerint az nem jó!

2013. júl. 3. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:

hmm

és az elsővel mennyi idő volt mire terhes lettél???

am szopizik még a nagyobb ? mert nekem addig nem volt jött össze amíg a nagyobb szopizott csak miután abbahagyta és elfogyott a tej

2013. júl. 3. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Elsőre összejött a kisfiam!

Ezért is kezdtem el aggódni egy kicsit...

2013. júl. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!