Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem értem, máris "elment"...

Nem értem, máris "elment" volna? Tegnap reggel csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitivat mutatott, igaz még nem teljesen erőset, de megjelent a 2. csík.

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam mégegyet, azon pedig semmi. A tegnapi teszjeim, az egyik Lily volt, a másik One Step. Ma a Lily teszt mutatott -. A mellem egyre jobban feszül, sűrű pisi, sőt a mellem is más szinű (mármint a bimbó környék) Most nagyon elszomorodtam, ez mitől lehetséges?Igaz az,hogy ilyenkor még ha többet iszunk feloldodik a szervezetben a hcg?
2009. okt. 16. 07:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha elmegy a baba, akkor az görcsökkel és vérzéssel jár. Vérzés nélkül semmiképpen nem lehet elvetélni. Amúgy gratulálok neked, mert amikor leírtam ezeket, utána olvastam el, hogy vettél tesztet és az is +. Tiszta szívemből gratulálok nektek:-))
2009. okt. 16. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:
én is nagyon gratulálok:9 ha kicsi vér van az nem gond de ha erösödik akkor doki:) sok örömöt a babához
2009. okt. 16. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:

az első vagyok.gratulálok kismami.sok boldogságot kívánok nektek,és vigyázz magadra,most jön az influenza szezon,ha lehet ne legyél lázas.

üdv.

2009. okt. 17. 07:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon igyekszem, :) Köszönök mindent!!!

Minden jót!

2009. okt. 17. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!