Nem értem, máris "elment" volna? Tegnap reggel csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitivat mutatott, igaz még nem teljesen erőset, de megjelent a 2. csík.
Az az igazság, hogy holnapra nem várom.Tegnap kiváncsiságból csináltam egyet, aztán mégegyet.Meglepődem, és nagyon örültem...aztán ma reggel jött a hidegzuhany.
Remélem igazad lesz, és a másik teszt, vagy a holnap reggeli már pozi eredményt mutat.
szia ha nem vérzel, nem megy el a baba, amugy a teszt rossz lehetett, csinálj holnap reggel másikat. amugy ha valaki elveszti a babáját, utánba még pár napig kimutathato a hcg a pisiböl is, tehát ha ez is lenne veled, akkor is poz lenne a teszted. sztem a teszt rossz volt,. ird majd meg ha ujat csináltál. ha el szeretnéd tenni emléékbe akkor clearblut csinálj, azon megmarad. drukkolok
32
Köszönöm a biztató szavakat, egyeltalán nem értem, hisz én is ugy tudom,hogy nem lehet egyik napról a másikra - a teszt.
Veszek másikat.Remélem minden rendben lesz.
Jaj Lányok, annyira remélem,hogy minden ok, du. megyek tesztet venni, bár félek megcsinálni.Majd megirom mi lett.
KÖszönöm a drukkot!:)
Na, csináltam tesztet.Ismét halvány pozitiv lett. :)
Rákerestem a terhességi teszt erősségére, ami napról napra képekkel illusztrálva mutatja,hogyan erősödik a csik.Hát, nem is olyan rossz, hisz a 13.dpo napomon vagyok.
Van reménysugár.
Köszönöm a válaszokat,és mindenkinek sok sikert kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!