Fné.. kérdése:
Május 23 án volt meg útóljára a menzesem, szerintetek mikor teszteljek? De minden nap úgy érzem mintha meg jönne, Folyamatosan fáj derekam csak akkor nem fáj ha fekszem,
Figyelt kérdés
#e-baba?
2013. júl. 2. 10:03
11/19 anonim válasza:
Még ma csinálj :) És írj hogy mi lett.
16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok.!Igaz nem teszteltem,de nem is lett volna értelme mert ma reggel amikor meg töröltem magam akkor barna volt és azòta is ha meg törlöm akkor van ,fáj a derekam is,szóval enyi,de nem bánom....:)köszöm h enyien írtattok.
2013. júl. 5. 07:30
17/19 anonim válasza:
Én azért tesztelnék egyet a helyedben, mert a barnázás terhességtől is lehet.
18/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert ugyan úgy fáj a hasam lent a méhemnél ahogy szokott,de ma jött élénk piros is ilyen nekem nem nagyon szokott lenni,de szerintem nincs baba :)én nem bánom már meg szoktam....! Amugy menyi ideig jön barna ha terhes valaki???
2013. júl. 5. 22:18
19/19 anonim válasza:
Ne keseredj el! Lesz ott még 2 csíkos teszt! Majd egyszer, amikor nem is gondolod, hogy sikerúlt, csak úgy csinálsz egy tesztet, és pozitív lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!