Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már második reggel "barnázok"....

Már második reggel "barnázok". Ez most mi?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal 4 hónapja próbálkozunk babát összehozni. Eddig 28 napos volt a ciklusom, mióta próbálkozunk, vagy késik vagy korábban jon, olyan furi. Nos, Június 22 korul volt az ovum, akkor fárt is kicsit a hasam, meg észrevettem olyan fehér tejszerü folyást a bugyimon. Július 1-én mikor felkeltem olyan barnás rózsaszínes pöttyök észleltem a bugyimon, aztán az el is múlt. Aztán másnap (tehát ma) megint, és folyton az az érzésem van, hogy minden pillanatban megjön. Péntekere nem várom. Csak most nem értem mi ez? Jó jel? Vagy rossz jel? Lehet a beágyazódás?
2013. júl. 2. 07:30
1 2
 11/18 Roberta77 ***** válasza:
Én pénteken tesztelek :-))))
2013. júl. 3. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Február óta próbálkozunk, márciusban sajnos volt egy vetélésem, most "talán" sikerült. Bár most még nem hiszem, csak ha majdhogynem megszületik! :)
2013. júl. 3. 15:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon szorítok :-)

Roberta77 akkor én is tesztelek pénteken, ha addig meg nem jön. Majd kérem a beszámolókat :D csak pozitív legyen

2013. júl. 4. 08:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Elsőként tesztelő vagyok. Teszteltetek?

Én ma is teszteltem, kicsit erősödött, aminek nayon örülök, de még így is halvány.

[link]

[link]

2013. júl. 5. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
MI van veletek?
2013. júl. 5. 23:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem voltam net előtt bocsi :-) Háááát nekem sajnos megjött, pénteken reggel teszteltem, persze negatívat mutatott és az éjjel meg is jött. Mit mondjak, eléggé elkeseredtem :-( Neked viszong gratulálok, az már ott van ;-)
2013. júl. 8. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:

:(:( Nagyon sajnálom! Pedig annyira reménykedtem! Ugyanazok voltak a tünetek!

Majd legközelebb! Drukkolok!:)

2013. júl. 8. 13:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépem, igyekszem pozitívan hozzáállni, de hát nem könnyü. De akkor is....új hónap, új esély...
2013. júl. 8. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!