Lehetséges, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 5 napja 37,3 és 37,6 között van a hőm, ma reggelre iszonyatosan elkezdtem szédülni, annyira, hogy az ágyban ha az egyik oldalamról a másikra fordulok is elszédülök, lehajolni pedig egyáltalán nem tudok, mert akkor még az ájulás is kerülget. A melleim nagyon érzékenyek, viszont a teszt negatív. 5-én kellene, hogy megjöjjön, szerintetek lehetek terhes? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. júl. 1. 12:05
1/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes, nagyon korán teszteltél...3-4 nap múlva tesztelj újra. Sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, már nagyon izgulok, nagyon szeretném már. :) Csak elég hipochonder vagyok és még az is megfordult a fejemben, hogy agydaganatom van. A hab a tortán pedig, hogy tegnap éjszaka arcon harapott a kutyám, úgyhogy még ez is. :\
2013. júl. 1. 12:12
3/6 anonim válasza:
Szerintem is korán teszteltél.A nem várt napjánál korábban nem érdemes.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. júl. 1. 12:19
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött a nemvárt. :( Kicsit elszontyolodtam, mondjuk még csak ez volt az első próbálkozós hónap, úgyhogy ez még semmi. :)
2013. júl. 4. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!