Egy kis felmérésben részt vennének azok, akiknek sikerült már a pici, és esetleg tudják pontosan, h. a peteéréshez viszonyítva mikor volt az együttlét, amiből fogant?
Figyelt kérdés
Itt olvastam többször is,h.ha aznap van az együttlét,mikor a peteérés,akkor valószínűbb a fiú,mert gyorsabbak a lányoknál,viszont nem élnek ezek a spermiumok sokáig,a lányok viszont lassabbak,de elélnek pár napot,így ovu előtti napokból esélyesebb a lány.arra vagyok kíváncsi,h.ez a valóságban is igaz-e.engem csak a kíváncsiság űz,mert nekem mindegy lenne,h.lány jön össze,vagy fiú,csak valamelyik költözne végre be a pocakomba.2013. jún. 25. 22:13
1/9 anonim válasza:
Nekem bejött. Fiam peteérés napján, lányom elözö nap fogant.
Azért tudom mert nagyon számolgattunk :)))
2/9 anonim válasza:
Nekem sajnos még nem sikerült viszont azt tudom én mikor fogantam. Én aznapi együttlétből fogantam és mégis lány lettem:). Édesanyám mérte akkoriban a hőjét és ráadásul csak egyszer voltak együtt és csak aznap, mert Édesapám épp katona volt.
3/9 anonim válasza:
Mivel mi betegek voltunk abban a hónapban, így egy esélyes szeretkezés volt, a peteérést követő napon. Kislány lett belőle. :)
32 hkm
4/9 anonim válasza:
Peteérés napján, kislány lett :-)
5/9 A kérdező kommentje:
Megdőlni látszik a teória. :) köszönöm az eddigi válaszokat,gratulálok a babákhoz!
2013. jún. 26. 04:26
6/9 anonim válasza:
pé napján és kislány lesz!
a első babám menszi után fogant és kislány!
7/9 anonim válasza:
Peteérés napján volt az együttlét, fiam lett.
8/9 anonim válasza:
A fiam a ciklus legelején fogant ,emlékszem dec. 31-én még menstruáltam,nem sokkal előtte gondoltam kipróbálom a Jonás módszert , ami jan. 12-ét írt az együttlétre, 22-én már pozitív volt a teszt ;)A második pont pé-kor ő is fiú lett volna (beteg volt sajnos 16. héten megszakították a terhességet). Most a 3. -al vagyok a 10. hétben az ő nemét még nem tudom, de az biztos, hogy pé után fogant, mert előtte nem nagyon lett volna rá lehetősége. ;)
9/9 Szandy89 válasza:
Peteérés utáni napon fogant. és mára már 8 hónapos a kisfiam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!