Elnyúlt petezsák? Mindig rosszat jelent?
Kedves 1-es és 5-ös Válaszoló! Köszönöm szépen a biztató szavakat. Nyilván nem fog soha kiderülni, hogy mi volt a baj konkrétan, sőt, nagy valószínűséggel már a megtermékenyítéssel is gondok voltak, csak elég nehéz (volt) feldolgozni, hiszen első terhesség, meglepetés baba stb. Talán ecsetelnem sem kell.
Kedves Utolsó! Ez nagyon biztató, bár az én dokim nem mondott olyat, hogy ne reménykedjek, ő azonnal küldött a kórházba, ahol meg - furcsa mód - láttak szikhólyagot, embriótelepet, sőt, pulzálást is. De végül mégis az én dokimnak lett igaza.
Most nagyon rajta vagyunk a babadolgon, remélem, hogy hamar összejön és ezúttal problémamentes terhességem lesz :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Köszönöm! :) Igyekszem pozitívan hozzáállni. Több okot is találtam, ami vélhetően fennáll a velünk történtek mögött. Én mindig úgy fogalmazok, hogy rendeltetése volt a babánknak :) Ezeket mindig szépen csokorba gyűjtve elmondogatom magamnak, amikor megint elkap a szomorúság. Ma találtam egy újabb okot :) Mivel az első babánk meglepetésszerűen jött, valószínűleg a sors ezzel a szomorú történéssel járult hozzá ahhoz, hogy átéljem a tervezés csodás élményét. Míg korábban nem gondolkoztunk babában, most annál inkább. Férjemmel tervezünk, szervezünk és élvezzük a babásodás előtti házaséletet :D
Csak nehéz lesz a következő UH-on ránézni a monitorra, mert míg korábban nem tudtam, hogy jó-e az, amit látok és nagyon megörültem neki, mostanra attól félek, hogy nehogy megint babszem formájú legyen, legyen szép, szabályos :) De az lesz!!!!! :) Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!