Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elnyúlt petezsák? Mindig...

Elnyúlt petezsák? Mindig rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Volt már köztetek olyan, akinek a doki az első vizsgálat alkalmával elnyúlt/eldeformálódott petezsákot látott? Mindig rosszat jelent, vagy van sikersztori is? Nekem ilyet látott a doki, egy hét múlva el is veszítettem a babát. Mi okozhatja az "elnyúlást"? Köszi

2013. jún. 30. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Bár az elnyúlást nem tudom mi okozta, de amiről te írsz az egy egyszeri vetélés, sikertelen baba projekt. Ilyen van, velem is előfordult, én azt hittem ez most már örökre így marad, soha nem lesz babám. Hát most 20 hetes vagyok és nagyon úgy tűnik még is lesz babám. Egyszerűen valami történt a megtermékenyített petével, rosszul ágyazódott be, nem tudott normálisan fejlődni, és a doki ezért látott szabálytalan petezsákot. Ha majd a következő babádat látod, és meglátod a kis dobogó szívét a hosszú tojás alakú méhedbe meg ne ijedj, mert nekem is olyan alakú volt az a nyúlt tojás alak nem a petezsák lesz ha nem a méhed.
2013. jún. 30. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
kedves elsõ! te vetélés után mennyi idõre estél teherbe???
2013. jún. 30. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem eldeformalodott petezsakot latott az sztk-s doki a 6.heten, el volt amulva es annyit mondott, hogy a petezsaknak nem ilyennek kell lennie. 2 hettel kesobb kellett volna visszamennem, azt mondta, h addigra dontsem el, mit akarok a babaval. Ossze voltam torve, kertem egy idopontot magandokihoz, ahol 4D uh van. 3 nap mulva megvizsgalt, azt mondta, minden teljesen rndben van, nem is erti, mit latott a masik orvos. Azota mar masfel eves a lanyom. Szoval egyaltalan nem biztos a veteles, van sikersztrori!
2013. jún. 30. 18:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Az en esetemben pont forditva volt, mint Utolso valaszolonal. A magandoki latott elnyult petezsakot, mig az sztk-s (a veteles napjan) szabalyosat latott. Majd aznap elmentem a maganhoz, ott megint mar csak egy kis babszem volt, aki mar nem is volt a helyen. A baba tavozasa pillanataban viszont egy szabalyos dioszeru szovetdarabot lattam (bar ez nyilvan nem jelent semmit...). Meg keresem a valaszokat, mert babat szeretnenk es egy picit felek a kovetkezo terhesseg miatt, marmint hogy minden oke legyen velunk...
2013. jún. 30. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok: Én a vetélés után 2. hónapban ismét terhes lettem. Válaszolónak. Keresgéld az okot bátran, ha ettől nyugodtabb leszel, de ami veled történt számtalan nővel megtörténik, van aki észre veszi, van aki nem. Ilyen előfordul ebbe bele kell nyugodni, de nehogy azt hidd egyetlen percig is, hogy ez most már minden babánál így lesz. A következő terhességed hidd el teljesen tökéletes lesz. Sajnos vannak ilyen babák akik meggondolják magukat, de a második már olyan ügyes, erős lesz, hogy majd 40 hét után is alig akar majd kibújni.
2013. júl. 1. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4+4-nel voltam dokinal, azt mondta elnyulo petezsak, ne eljem bele magam...most volt ket erves a lanyom:-)
2013. júl. 1. 09:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es és 5-ös Válaszoló! Köszönöm szépen a biztató szavakat. Nyilván nem fog soha kiderülni, hogy mi volt a baj konkrétan, sőt, nagy valószínűséggel már a megtermékenyítéssel is gondok voltak, csak elég nehéz (volt) feldolgozni, hiszen első terhesség, meglepetés baba stb. Talán ecsetelnem sem kell.

Kedves Utolsó! Ez nagyon biztató, bár az én dokim nem mondott olyat, hogy ne reménykedjek, ő azonnal küldött a kórházba, ahol meg - furcsa mód - láttak szikhólyagot, embriótelepet, sőt, pulzálást is. De végül mégis az én dokimnak lett igaza.

Most nagyon rajta vagyunk a babadolgon, remélem, hogy hamar összejön és ezúttal problémamentes terhességem lesz :)

Köszönöm a válaszaitokat!

2013. júl. 2. 08:27
 8/10 anonim ***** válasza:
sok sikert:) és szívbõl kívánom h minden rendbe jöjjön hisz tudom mmit éltél át. én is az elsõ babámat veszítettem el múlt hónapba:(
2013. júl. 2. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálatos, ami veled történt, de ne add fel, a következő más lesz. Én nem vetéltem el, de nem sokon múlt, én a kezdettől fogva súlyosan veszélyesztettet terhes voltam, konkrétan visszafelé fejlődött, egészen a szülés előtt párnappal tudtam meg , hogy mi is van velem meg a babával. Amikor megszültem a kislányom, akkor mondták meg az orvosok, hogy mi volt a problémám. Szerintem kérdezz meg egy orvost. Sok sikert a következő babához :)
2013. júl. 2. 15:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Igyekszem pozitívan hozzáállni. Több okot is találtam, ami vélhetően fennáll a velünk történtek mögött. Én mindig úgy fogalmazok, hogy rendeltetése volt a babánknak :) Ezeket mindig szépen csokorba gyűjtve elmondogatom magamnak, amikor megint elkap a szomorúság. Ma találtam egy újabb okot :) Mivel az első babánk meglepetésszerűen jött, valószínűleg a sors ezzel a szomorú történéssel járult hozzá ahhoz, hogy átéljem a tervezés csodás élményét. Míg korábban nem gondolkoztunk babában, most annál inkább. Férjemmel tervezünk, szervezünk és élvezzük a babásodás előtti házaséletet :D

Csak nehéz lesz a következő UH-on ránézni a monitorra, mert míg korábban nem tudtam, hogy jó-e az, amit látok és nagyon megörültem neki, mostanra attól félek, hogy nehogy megint babszem formájú legyen, legyen szép, szabályos :) De az lesz!!!!! :) Köszönöm még egyszer!

2013. júl. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!