Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv teszt, de neha ugy...

Pozitiv teszt, de neha ugy gorcsol a hasam, mintha megjonne a mensim. Mas is volt igy es nem lett baj? Aggodom.

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 22:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elso. Koszonom. Remelem, minden rendben marad.
2013. jún. 27. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Én még a 3. terhességnél is éreztem úgy, hogy bár nagyon bizti voltam a babában a többi tünetből, de olyan veszettül görcsölt a hasam, hogy azért időnként azt mondtam magamnak, hogy jaj, mégiscsak meg fog jönni. Az elsőnél tuti biztos voltam benne, folyton wc-re rohangásztam betétekkel. A másodiknál meg - pedig akkor ugye már tudtam, hogy nálam az erős mensis görcs a babát mutatja - elmentem Balcsin tamponért :) Tudom, milyen ijesztő, de az nem a mensi, csak a baba. Nő a méhed, el fog tartani egy darabig :)
2013. jún. 27. 11:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a megnyugtatast.

Szedem a magne b6-ot, pihenek.

2013. jún. 27. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Én PCOS vagyok!
2013. jún. 27. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 3 nap múlva nem várom. Este nagyon görcsölt a hasam/derekam. Ilyenkor legkésőbb reggelre midig megjön, de végül mégse jött meg. Akkor ez a görcs utalhat babára is ??
2013. jún. 27. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell aggódni,nekem mindkétz tehességem így kezdődött!Erősen fájt a derekam,hátam,oly annyira görcsöltem,h szinte biztos voltam benne,h megjönn,de semmi!

Szinte minden tünetem megvolt,mint mielőtt meg szokott jönni!

17 hkm

2013. jún. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!