Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor csináljak terhességi...

Mikor csináljak terhességi tesztet? 20-án voltunk együtt, ma már érdemes?

Figyelt kérdés

2013. jún. 26. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, még nagyon korai. Majd 2-4-e körül.
2013. jún. 26. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
3-án jött meg a mensim és 8-ig tartott, úgyhogy most még nem jöhetett meg.
2013. jún. 26. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd 10-14 nap múlva leghamarabb.
2013. jún. 26. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Együttlét után 2 hét
2013. jún. 26. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem viccből írtam, általában az együttlét után 12-14 nappal mutatja ki a teszt leghamarabb. (privi üzire válaszolok, csak ott nem küldi el valamiért)
2013. jún. 26. 18:33
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Én azt hallottam, hogy 3 nap múlva is kimutatja, de azt is, hogy egy hét múlva csak.

Ez pontosan mitől függ? Most teljesen összezavarodtam!

2013. jún. 26. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
nagyon félre vagy informálva. A legérzékenyebb tesztek is csak az aktus után 10 nappal mutathatják ki leghamarabb, de nagy rá az esély hogy még akkor sem. Nem tudom hol hallottad ezta zöldséget hogy 3 nap után kimutatja, 3 nap után ér le talán a méhben még be sincs ágyazódva mégis mit mutatna ki? Kicsit nézz utána a fogantatásnak, beágyazódásnak. A beágyazódás aktus után 5-7 napon kezdődik kb és a 13 napon ér véget. Eleve 3-4 nap amig levándorol a méhben a megtermékenyitett petesejt. Az aktus után 2 héttel tesztelj, azt ugye tudod hogy a ciklust a menzesz első napjától számoljuk nem az utolsótól.
2013. jún. 26. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

A beágyazódást követő 3. napon mutat(hat)ja ki.

Ez mindenkinél változó, lehet, hogy 10, de az is lehet, hogy csak 16 nap után mutatja ki az ovulációtól számítva, persze, ha volt aktus, bár akkor is csak 20-30% az esély.

2013. jún. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!