Napi 14 km biciklizes sok?
Figyelt kérdés
Babat szeretnenk a parommal, aki jovo honapban jon haza (munkajabol adodoan kulfodon van). Kicsivel tobb mint 1 honapunk van ovuig, amikor is mar itt lesz, viszont naponta 14km-t tekerek. Okozhat ez gondot? Kevesebbet kene, vagy egyaltalan ne biciklizzek?2013. jún. 26. 12:54
2/6 anonim válasza:
A pszichés stressz, vagyis a "rágörcsölés" sokkal inkább rontja az esélyeket, mint pár kiló méter bicajozás. Sőt, én amondó vagyok, hogy az a kevéske mozgás még segít is.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a gyors válaszokat :) Most lesz az elso probalkozas, ma kezdtem el Elevitet is szedni.
2013. jún. 26. 12:58
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem árt, férfiaknak szokták mondani, hogy inkább kerüljék a biciklizést, különösen szűk nadrágban, túl keskeny és kemény nyereggel, mert ronthatja a sperma minőségét. De nőknek megtermékenyülés előtt nem árt.
6/6 anonim válasza:
Ne nevettesd már ki magad, 14km?
Én amíg nem tudtam, hogy megfogantam hetente mentem 100km feletti kerékpáros túrákra erdőbe is, jó sok emelkedővel.
Még terhesség alatt is tekertem végig persze jóval kevesebbet és lassabban, aszfalton.
Annyit menj amennyit bírsz görcsölés, haskeményedés, kifulladás nélkül, ha megfogantál, előtte pedig határ a te teljesítőképességed és kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!