IR-es vagyok és sikerült teherbe esnem. Szednek kell továbbra is a meforalt?
Figyelt kérdés
Még nem voltam dokinál és nem tudom h kell-e szedni a gyógyszert vagy sem. Nem lesz baja a babának ha továbbra is szedem?2013. jún. 26. 10:04
12/22 anonim válasza:
Tudni lehet mitől? gyógyszert szedted?
13/22 anonim válasza:
Ne csüggedj, ha beszélgetsz róla a környezetedben kiderül majdnem mindenkinek elment az első :-( csak fel a fejjel! köv. hónapban hajrá!!!!
14/22 anonim válasza:
utolso vagyok,
mármint soknak elmegy elment az első, ezt akartam irni... de gondolom megértetted... biztos van a környezetedben aki átment ezen, de nem bizti h tudtad...
15/22 anonim válasza:
nagyon sajnájom nekem is elment az első :/
16/22 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, nekem is elment. Ő lett volna az első baba, és ezen most hétvégén estem át. Tudom mit érzel:(
Én is IR-es vagyok, és a gyógyszert természetesen akkor sem szabad abbahagyni.
Kitartást!
17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást :)
Bízom benne, h legközelebb sikerül Nektek is és nekem is.
2013. aug. 1. 12:05
18/22 anonim válasza:
sikerülni fog mindannyiunknak:)
19/22 anonim válasza:
Igen, de csak pozitívan kell hozzá állni :-)
Jelezzen akinél van változás, és babásodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!