Milyen vitaminokat ajánlanátok? Gravida vagy Elevit? Babát szeretnénk és fel kellene erősíteni a szervezetemet!
Én a Gravidát szedem terhességem óta.
Idáig 3 nagy laboron vagyok túl. Mit ne mondjak idáig azt mondta az orvosom és a védőnő, hogy szép a laborom. Se vérszegénység... semmi olyan, ami gondot okozna. A süllyedésem magas, ami a terhesség velejárója. 3-as koleszterinem a terhesség végére 6-os lett, de ez is vele jár. a hgb: 128, ami szintén tökéletes.Vas: 20,3 Én ajánlani tudom a Gravidát, rendben tartja a vérképemet is. Annyi a hátránya, hogy én szorulásra hajlamos vagyok és a benne lévő vas nem tesz túl jót ilyen téren... De hát valamit valamiért. :)
A Gravida mellé még Omega 3-at szedek és Magne B6-ot.
Femibion 800 ez laktózmentes, gluténmentes. A teherbeesést befolyásolja az is hogy érzékeny vagy-e a lisztes, gluténtartalmú ételekre. Sajnos a lisztérzékenység sokszor nem is derül ki, csak speciális vizsgálattal.
Az Elevit savas, nekem mindig égett tőle a gyomrom.
Ovant kapszula nőknek.
Sok-sok folyadék egész napra, egyenletesen elosztva.
Fehérjedús táplálkozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!