Pajzskomplex tabletta!?
Figyelt kérdés
Probalta mår valaki ?2.28 lett a tsh ertekem,nem tudom ez segìtene a csökenteseben?2013. jún. 25. 16:34
1/7 anonim válasza:
Hát.....nem tudom...hallottam már róla, de gondolom ha vény nélkül kapható nem lehet benne pm hormon sem.
Doki mit mondott? Nem kaptál rá letroxot?
Egyébként az endokrinológusom egyszer mondta, hogy nem kell a jódos dolgokat, sőt ha lehet semmi jódot mert azzal lehet csökkenteni a TSH-t. Hát....nekem nem jött be, Pm-es barátnőmnek igen, neki lement 1,6-ra.
2/7 anonim válasza:
Én szedem naponta egyet,jövő hónapban megyek vérvételre és kiderül hogy mennyit használt. :) 2.38-as volt a TSH-m,szerintem jó lesz,természetgyógyász ajánlotta.
3/7 anonim válasza:
A legjobb endokrinologus prof.-hoz jarok az orszagban, kifejezeten megtiltotta a jodot alulmukodes miatt.
4/7 anonim válasza:
Kedves 3-as. Szedsz gyógyszert? Mert ha igen, akkor sztem azért tiltotta meg, nem???
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm meg probalom remelem segìt majd !
2013. jún. 25. 22:57
6/7 anonim válasza:
nekem sem lehetett jódos dolgokat ennem.
7/7 anonim válasza:
de akkor mi a teendő?várni kell??nem értem,hogy miért nem szabad jódot enni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!