Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel holnap reggel?...

Ki tesztel holnap reggel? Hanyadik napon vagytok? Mik a tünetek? Na és milyen teszttel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztos, h terhes vagy! 3 teszt ne téved! Esetleg azért fájhat a hasad, mert el készül menni a baba, de reméljük, nem így van! Valamilyen szintű fájás megengedett normál esetben is.
2009. okt. 14. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:

jaj utolsó mi a rossebnek írsz olyat h készül elmenni a bab?mért menne el?én 9 hetes vok és nekem már nemvárt előtt elkezdett fájni a hasam és azóta is szokott.amúgy kedves kérdező 3 tesztnek nyugodtan hihetsz.emlkstem én is 3 tesztet csináltam,és nem hittem nekik.pedig kellett volna.:)))

9 hets km

ja és szívből gratulálok.

2009. okt. 14. 15:41
 13/16 A kérdező kommentje:

15:41-es köszi, az előtted lévő írástól, annyira megijedtem, hogy azt hittem egy kés nyilall belém... :-S

de remélem akkor tényleg nincs gond.

amúgy a hasam már nem is fáj, csak néha nyilallgat. felhívtam a nőgyógyászom, aki azt mondta két hét múlva menjek, a hasfájás normális, csak a nagyon erős görcs és a vérzés nem az.

2009. okt. 14. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:

21.08-as vagyok

NEKEM IS POZITÍV, de még milyen!!!!!! Jó erős! Gratula Neked, nagyon örülök!

2009. okt. 15. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok, nincs görbéd véletlenül? Hanyadik nap volt ovud és mikor teszteltél?
2009. okt. 15. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem akartalak megijeszteni!
2009. okt. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!