Hányadik naptól mutatható ki teszttel egy terhesség 100%-osan? Ma reggel reggel csináltam egy tesztet és terhes vagyok. Kb 1 hete megjött a mezeszem rendesen.
Előfordulhat hogy kétszer kell menned vérvételre, a kettő eredményből kitünik, hogy nő vagy csökken a béta hcg a véredben. Illetve ha nem láttak uh-n semmit még a méhenkívülit is ki kell zárniuk.
Remélem minden rendben lesz veled!
Mit értel azon, hogy megjött rendesen? Nem volt másabb, mint szokott lenni?
A késésen kívül volt egyéb tüneted is?
Én ha nem akarom elmondani, hogy miért kell szabadság, akkor aznap reggel rátelefonálok a főnimre, és közlöm vele, hogy sajnos nem tudtam elindulni dolgozni, mert valószínüleg gyomorrontásom van, megy a hasam meg ilyenek.
Nekem ez eddig mindig bevált.
RElküédeni meg nem tud, ha terhes vagy. ha akkor küldene el, amikor még nem tudta, hogy terhes vagy, vagy nem voltál orvosanál/terhesgondozóban, akkor is vissza kell, hogy vegyen, vagy simán feljelentheted a munkaügyi bíróságon, és amellett, hogy arra kötelezik: vegyen vissza téged, még szép nagy büntetést is a nyakába varrnak.
Úgyhogy ha meg akar szabadulni tőled, semmiképp ne menj bele közös megegyezéses szerződésbontásba. Akkor jónéhány kedvezménytől elesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!