Pattanásodás utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
6.-án jött meg, viszont csak két napig tarott, rá pár napra barnázásom volt. Előfordulhat rövid menzesz alatt a baba?2013. jún. 24. 16:15
1/10 anonim válasza:
Előfordulhat persze, főleg, ha máskor nem ilyen szokott lenni. Viszont a pattanásoknak nem tulajdonítanék nagy jelentőséget. Csináltál tesztet?
2/10 A kérdező kommentje:
Máskor 4-5 naposak , most viszont csak két napig tartott alig-ali
2013. jún. 24. 17:15
3/10 A kérdező kommentje:
alig volt egykis vérzésem. Nem csináltam tesztet még, de holnap reggel fogok..Éreznem kéne már tüneteket egyébként?
2013. jún. 24. 17:16
4/10 anonim válasza:
Nekem csak barnázásom volt 2-3 napig. Nekem nem volt semmilyen tünetem, csak a mellfeszülés, de az mensikor is szokott lenni. Csak kezdtem gyanakodni, azért csináltam tesztet.:)
5/10 anonim válasza:
De az a 2 nap alatt milyen volt a vérzésed? Olyan,mit máskor?
6/10 A kérdező kommentje:
Kevesebb volt, most a hasam sem görcsölt ugy mint szokott. De! A vér piros szinű volt!
2013. jún. 24. 17:52
7/10 anonim válasza:
A holnap reggeli teszt biztosabbat fog mondani, mert mi itt csak találgatni tudunk. Kérlek írd meg az eredményt! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom! :)
2013. jún. 24. 18:16
9/10 anonim válasza:
Értem és csak azért kérdeztem,m nekem az utolsó 2 hónapban igy jött meg,2 napra,pedig mindig 4-5 szokott lenni,de én azóta se mertem tesztelni. majd irj,h mi lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!