Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utalhat terhességre? Többi lent.

Utalhat terhességre? Többi lent.

Figyelt kérdés

Múlt hónapban 12-én volt meg. Eddig ebben a hónapban nem jött még meg. 3 hónapja abba hagytam a gyógyszer szedését.

Felborult a hormonháztartásom egy kicsit mert mióta nem szedem a fogamzásgátlót rendszertelen a menstruációm. Hol elöbb jön pár nappal hol pedig késik 1 hetet, így nem tudom hogy most mikor fog megjönni. Viszont ma reggel mikor pisiltem enyhén halványrózsaszínes volt a wc papír, de tényleg csak elég halványan és utána minden pisilésnél eddig. Ez lehet beágyazódás? vagy jelzés hogy megfog jönni? Más tünetem nincs. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2013. jún. 11. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fog jönni
2013. jún. 11. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2013. jún. 11. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:
semmilyen tünetem nincsen ezért nem teszteltem. azt sem tudom hogy most mikorra ne várjam... :( össze vissza jön meg.
2013. jún. 11. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel 1 holnap lesz egy hónapja,hogy utoljára menstruáltál,ezért még szabálytalan ciklus mellett is érdemes kizárni a terhességet egy teszttel.Ha negatív,akkor jó eséllyel a menstruációd jelzése a rózsaszín folyás.
2013. jún. 11. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Meg fog jönni!

Tapasztalat...

2013. jún. 11. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2013. jún. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!