Ha teherbeesek lehet így baja a babának?
nem tudom, hogy terhes vagyok e, de vannak tünetek,majd holnap megyek tesztet venni. ha igen, akkor nyilván pár hete lehettem az. szeretnénk párommal babát, de csak egy-két év mulva akartunk. de nem baj ha összejött most.
a kérdésem és aggodalmam az lenne, hogy férjem már vagy 20 éves cigizik. nagyon sokat.. úgy volt hogy leszokik róla és utána kb fél év után kezdjük a babaprojektet. ez befolyásolhatja az egészségét?
illetve sok bulizás, partyzás, családi összejövetel volt msotanság, és sok volt az alkhol is. férjem mindennap megiszik két-három üveg sört, hétvégén töményet is a barátokkal, családdal. én is mindennap iszok kb két pohár bort és hétvégén is főleg most, töményet is. több pohárkával is. persze abba is akartam hagyni ezt az életmódot ha hamarosan tervezzük a babat.. de ez most így jött össze. lehet baja a babának így? mit tehetnénk hogy esetleg ne legyen gond? szedjek valamit? vagy mit?
A folsav tényleg jó lenne.
Ha az elmaradt menzesz előtt ittál az még nem okoz károsodást, tehát a megtermékenyítéstől számítva kb. 2 hétig. Ha károsítja is valami az osztódó sejteket, ekkor még 100%-osan regenerálni tudja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!