Cerelmem kérdése:
Mit jelentenek ezek a mert én nem tudom és nagyon agodom h lesz e babaám vagy nem mert nem jöt meg a mensim ebben a honnapban a tesztek is pozitivek lettek? ,
Figyelt kérdés
TVUH.VIZSGÁLAT: ut. mérete 65+33 mm,
A bal ováriumban 15mm_es corpus letium Endometrium,
vastagság 13mm
kp tág hüvely, portio mellöl, rajta csekély erosio,kp nagy uterus htul,retroflexioversioban van , környezete szabad,
2013. jún. 23. 12:55
1/6 anonim válasza:
Az endometrium vastagsága nagyon jó! Terhességre utal, a többit sajnos nem tudom.. esetleg legközelebb ha mész, ami még biztató lehet, echomentes terület, felritkulás, petezsák, embriócsíra, embrió... ezek már egyértelműen terhességre utalnak...
De a méhnyálkahártyád jó vastag, szerintem korán voltál dokinál, olyan mensi kimaradás környékén...
Akkor pedig még nem látszik semmi...
2/6 A kérdező kommentje:
köszike akkor számit hatok arra h babám lesz ?? remélem nem méhen kivüli lesz az lehet ??? hogy az lesz ??
2013. jún. 23. 13:11
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem lesz méhen kívüli, csak túl korán mentél! :) Hány napot késett mikor voltál?
4/6 A kérdező kommentje:
honap közepén szökot meg jönni és nem jött meg de csinálta 3 szor is terheségi tesztet és mind a 3 rom pozitiv lett most 21 dikén voltam és nem látot semmi
2013. jún. 23. 13:33
5/6 anonim válasza:
Ó hát akkor még ráérsz visszamenni 1-2 hét múlva is, gondolom nagyjából akkorra hívott vissza... :D
6/6 A kérdező kommentje:
hát jövöhét csütörtökre hivot visza deaz gond ha olyan érzésem van mint ha meg akkarna jönni meg fáj a petefészkem ??
2013. jún. 23. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!