Ki kezdi szeptemberben a babaprojektet?
Mert mi igen. :)
Szedsz már magzatvédő vitamint? Mik a tervek, használsz majd ovulációs tesztet? Fogorvos látogatás? Fogyás? Cigi letétele?
Én most kíváncsiságból végig mérem a hőmet ebben a ciklusban, és ovutesztelek is, hogy infókat gyűjtsek be magamról.
Mivel a családunkban sajnos volt már genetikai rendellenesség, ezért genetikai tanácsadáson is voltunk.
Nagyon készülök, igazából már évek óta, de most jutott el a párom arra a szintre, hogy nagyon, nagyon szeretné Ő is. Tisztára be van zsongva. :)
Szia! Drukkolok nagyon Neked!!! Mindenképp írd meg az eredményt!
Nekem úgy néz ki, hogy 12-én lesz ovum. Az is eljön egyszer csak. :)
Kedves kérdező! Tegnap is, és ma is negatívat teszteltem. Már van 3 egycsíkos tesztem, de vérzés még sehol. Kezdek kicsit lehangolódni, lehet el kellene mennem dokihoz, hogy akkor miért nem jön meg. :(
Remélem neked több szerencséd lesz!!
Ne csüggedj, hisz még semmi sincs veszve. Az is lehet, hogy később volt ovud, hiszen Te is írtad, hogy nem tudod pontosan, mikor volt.
Amíg nincs vérzés, van esély. Én az orvossal még várnék pár napot(talán egy hetet is). Van valamilyen tüneted amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!