Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap volt egy nagyon pici...

Tegnap volt egy nagyon pici vérzésem, ma meg semmi. Holnap kéne nem megjönnie, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Este szeretkeztünk is,mert mi amikor nagyon megvan nem szoktunk. Ettől elmúlhatott a menszi? Nem meg kéne hoznia a szexnek ilyenkor?
2009. okt. 12. 17:49
 1/9 A kérdező kommentje:
A görbém: [link]
2009. okt. 12. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy babaó van a dologban, a barátnőm is így járt. Jóval peteérés után fogant.Csinálj tesztet!
2009. okt. 12. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Az együttléttől nem múlhat el a menszi. Lehet baba van a pociban és azért csak az "emlékeztető" vérzés a nemvárt napján. De ahogy nézem a görbéd, előző hónapban + lett a teszted. Mi történt?
2009. okt. 12. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt, kiderült, hogy beágyazódásos vérzés, és baba volt a dologban. a tezst még negatív volt, de kb. öt nap múlva már szép pojzitív lett...
2009. okt. 12. 21:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem maradt meg. Nem tapadt meg rendesen. Kórházban is voltam, de ott csak a vér kevés HCG tartalmából ,,sejthető,, a terhesség. Nem mondtak semmit, csak azt, hogy nem vagyok babás már, ha az is voltam, mert lehet rosszul láttam a tesztet. De 3-an is láttuk a 2 csíkot!! Mind a 3-an nem képzeljük oda! Ki vagyok az orvosoktól! Már a 2. orvos aki nem csinál semmit, csak várunk és várunk...
2009. okt. 13. 07:35
 6/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: ne harafudj a dokira nem tud mit csinálni, utólag nem bizonyítható, hogy terhes lettél volna, sem az, hogy nem. azt mondjuk nem értem, hogy miért zárja ki, hogy még esetleg az vagy, de biztosan van valami oka...

örülj annak, hogy megfogantál, ha nem is maradt meg! ez már egy nagy lépés, a szervezeted egyre közelebb kerül, hogy be is tudjon ágyazódni a következő gyerek. lehet, hogy most valami genetikai, vagy fejlődési hiba miatt nem tapadt meg, vagy a méh nyálkahártya nem volt megfelelő. sokkal jobban jártál, mintha egy felismert terhesség nyolcadik hetében megy el, mert akkor már lehet, hogy kaparásra, jó pár hónap kihagyásra kényszerültél volna, így csak a jó oldala van, teherbe tudsz esni, akár már legközelebb és semmin nem kell aggódni.

a dokik azért nem szeretik a teszteket, mert állítólag minden negyedik terhességből születik csak baba, három elmegy, legtöbbször anélkül, hogy bárki tudná, sejtené, hogy az volt. a tesztek már sokkal hamarab lehetővé teszik a felismerést, így sajnos sokan élik át azt amit te. persze én sem állnám meg, hogy ne teszteljek, de ha ilyen hamar tudsz a terhességről nagyobb az esélye, hogy nem marad meg.

2009. okt. 13. 08:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de úgy érzem egy lelkesebb orvos már több mindent elkövetett volna már 10 hónap alatt, hogy kiderítse miért nem jön a baba.
2009. okt. 13. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem a dokitól kell várni a lelkesedést, h kiderítse a problémádat! Annak neked kéne, h utánajárjál. 1 év után szokták javasolni az orvoshoz fordulást, de azt se úgy képzeld, h majd bekopogtat a doki, h szabad-e megvizsgálnia, hanem az hosszas utánajárás, sorbanállás, várakozás eredménye. Bocsi, ha kicsit ironikus voltam, de én is már járom hónapok óta az orvosokat :(
2009. okt. 13. 11:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Az első orvoshoz úgy mentem, nézze meg van-e kizáró ok, hogy babát vállaljak.
2009. okt. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!