Tegnap volt egy nagyon pici vérzésem, ma meg semmi. Holnap kéne nem megjönnie, ilyenkor mi van?
utolsó vagyok: ne harafudj a dokira nem tud mit csinálni, utólag nem bizonyítható, hogy terhes lettél volna, sem az, hogy nem. azt mondjuk nem értem, hogy miért zárja ki, hogy még esetleg az vagy, de biztosan van valami oka...
örülj annak, hogy megfogantál, ha nem is maradt meg! ez már egy nagy lépés, a szervezeted egyre közelebb kerül, hogy be is tudjon ágyazódni a következő gyerek. lehet, hogy most valami genetikai, vagy fejlődési hiba miatt nem tapadt meg, vagy a méh nyálkahártya nem volt megfelelő. sokkal jobban jártál, mintha egy felismert terhesség nyolcadik hetében megy el, mert akkor már lehet, hogy kaparásra, jó pár hónap kihagyásra kényszerültél volna, így csak a jó oldala van, teherbe tudsz esni, akár már legközelebb és semmin nem kell aggódni.
a dokik azért nem szeretik a teszteket, mert állítólag minden negyedik terhességből születik csak baba, három elmegy, legtöbbször anélkül, hogy bárki tudná, sejtené, hogy az volt. a tesztek már sokkal hamarab lehetővé teszik a felismerést, így sajnos sokan élik át azt amit te. persze én sem állnám meg, hogy ne teszteljek, de ha ilyen hamar tudsz a terhességről nagyobb az esélye, hogy nem marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!