Most akkor van baba vagy nincs baba?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek. Középidőben pettyező vérzésem volt, aztán rosszulléteim is. 2 napja késik de a terhességi teszt negatív. 9 hónapos a kislányom, szoptatom, de 3 hónapos kora óta rendszeresen időre megjött. A múlt havi rövidebb ideig tartott,mint szokott. ha nem vagyok terhes miért késik? vagy ha terhes vagyok miért nem mutatja a teszt? sajnos most nincs lehetőségem orvoshoz menni majd csak a jövő héten.2013. jún. 20. 15:44
1/3 anonim válasza:
Tesztelj ujra hetfon. Addigra biztosat kellene mutatnia. Siman lehet baba a leirtak alapjan.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Csak olyan nehéz lesz várni hétfőig, mert van itthon még egy tesztcsíkom. De nem is értem, a lányommal már az első nap mikor késett kimutatta a teszt délutáni pisiből most meg reggeli lett negatív :(
2013. jún. 20. 16:02
3/3 anonim válasza:
A rosszulléteid a HCGtöl vannak terhesség alatt. Ha nem kimutathato akkor nem attol vagy rosszul.
tesztelj ismét 2 nap mulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!