Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napjn negatív, akkor...

Nemvárt napjn negatív, akkor már nincs baba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 20:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Mármint a terhességi teszt negatív.
2013. máj. 29. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem attól még lehetsz terhes, csak 1 tesztet csináltál? az esély még megvan.
2013. máj. 29. 20:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak egyet, igen...
2013. máj. 29. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Még bármi lehet belőle, én hallottam többször is olyat, hogy több napos késés után lett csak pozitív a teszt. Ha adhatok tanácsot, akkor inkább várj 2-3 napot, és tesztelj újra! Lehet, hogy későn volt peteérés, vagy szimplán még nem elegendő a HCG, vagy ki tudja, milyen érzékenységű a teszt...

Szurkolok, hogy pozitív legyen!

2013. máj. 29. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, én is szurkolok! csinálj tesztet egy hét múlva, és írd meg! :)
2013. máj. 29. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a "nemvárt" napján erős pozi tesztem volt de én tutira tudtam, hogy eltelt az ovutól már min.12-13 nap. Várj még és ha nem jön meg tesztelj megint. Remélem baba lesz!
2013. máj. 29. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt napján negatív volt a tesztem. Aztán csináltam egyet 3 nap múlva ami szintén negatív volt, totál el voltam szontyolodva. Rá egy hétre hányingerem lett a szagoktól, akkor csináltam egy újabb tesztet, és az már pozitív lett :)

Szóval nem lehet még azt mondani, hogy biztos nem lesz baba, nyugi! :)))

2013. máj. 29. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
amíg nem jön meg a vérzésed, van remény.
2013. máj. 29. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
nemvárt napján 10es teszttel pozit teszteltem. Bár mindenkinél más!:) Hajrá!
2013. máj. 30. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem első gyerkőcömnél totál negatív volt még akkor, de nagyon gyanús volt, meg hát nem jött meg, így kitartóan teszteltem, 4 napos késésnél lett először iszonyú halványan pozitív. Mostaninál így már alapból először 4 napos késésnél teszteltem, nem volt annyira halvány, de halvány volt, szerintem max előző nap válhatott pozitívvá a teszt. És néztek vérvétellel is hcg-t, az is azt mutatta mindkettőjüknél, hogy középidő után olyan 5 nappal fogantak. Van ilyen :)
2013. máj. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!