Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülhetek még gyereket? 42...

Szülhetek még gyereket? 42 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 03:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Ezt az orvostól kéne megkérdezni, de mondjuk én nem tenném.
2013. jún. 20. 03:45
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha biologiailag minden ok akkor igen.
2013. jún. 20. 05:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sokan szültek már a történelemben 40 fölött. Átlagban többet kell rá várni, hogy megfoganjon ill. nagyobb a kockázata a terhességnek, szülésnek és a rendellenességeknek, de ez mind teljesen egyéni: egészség, hajlam és szerencse kérdése is. Neked kell mérlegelni.
2013. jún. 20. 05:54
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Igen.Én 42 töltöttem 6hónapja szültem.

Több gyermekes.

2013. jún. 20. 06:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Nálunk a családban ketten is szültek 40 felett!
2013. jún. 20. 06:08
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Miért ne?
2013. jún. 20. 06:27
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Én nem szülnék, és nem is a jelen miatt, mert biztosan minden gond nélkül megszületne a baba, de amikor tini lesz, te 60.
2013. jún. 20. 07:44
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha az egészséged engedi szülhetsz de értelmét nem látom. Én biztos nem szülnék már akkor. Igaza van az előttem írónak mire tini lesz már 60 leszel. MEg sokkal de sokkal több kockázata van ennyi idősen terhesnek lenni. Nagyon sok dolog miatt baj lehet a babával ez persze nem jelenti azt h ez így is lesz mert nem biztos de nagyobb eséllyel indul a dolog. És ha azt vesszük h betegen születhet meg a kicsi te meg már nem vagy a toppon a korod miatt. Háááát köszi én biztos nem kérnék belőle. Nehéz döntés az biztos de ésszerűbb. Azt h mégis vállalod az meg már egyéni döntés. :) Tényleg ha semmi más nem akadályozza egészségügyileg h ne lehessen természetesen lehet gyermeked még. :) De valóban ezt orvossal konzultáld le. Ő úgyis elmond minden velejáróját a koroddal kapcsolatban. :)

És ne vedd bántásnak végképp amit írtam nem annak szántam. :)

2013. jún. 20. 08:06
 9/19 anonim ***** válasza:
34%

Igen is szülhetsz!! Milyen hozzászólás már, hogy nem tennék a helyedben. Ők nem, de TE igen!

Miért ne szülhetnél??????

Én is küzdök a babámért, a doki lazán ajánlotta, hogy miért ne szülhetnék????

Küzdünk a babáért a dokival együtt :)))

2013. jún. 20. 09:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen, persze.
2013. jún. 20. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!