Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rosszul érzem magam amiatt,...

Rosszul érzem magam amiatt, hogy tudom több gyereket nem szülhetek. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Nincs egészségi oka, de van már kettő (hála az égnek) és a helyzet nem engedi hogy még egy babát vállaljunk.A szívem összeszorul amikor látok egy pici babát és egyből az jut eszembe hogy nekem már nem lesz több.Normális ez?
2009. febr. 24. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,mi az a helyzet,amitől nem lehetne vállalni még 1 gyereket.Nekem 4 van,mindegyik kiskorú,de sose volt,olyan helyzet,ami kedvéért lemondtam volna akármelyik terhességemről is.Még egyszer át kell gondolni a helyzetet.A kor nem számit!Fel a fejjel!
2009. febr. 24. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem a korral van gond.Inkább azzal hogy attól félek nem fogok tudni megadni mindent nekik.Most még picik (3 és 1 évesek) de jön az iskola az se filléres dolog.És ha egyszer egyetemre mennek azt finanszírozni kell. Legalább is nem akarom hogy a pénz miatt ne tanulhassanak vagy esetleg dolgozniuk kelljen.talán nyereka lottón és szülök még egy párat.:-)
2009. febr. 24. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam valahol, hogyha már 2 gyerkőc van, érdemes egy harmadikat is bevállalni, mert anyagilag jobban megéri, több a támogatás. Persze azt nem tudom tényleg így van-e, erről egy 3 gyerekes anya tudna igazán nyilatkozni. Feltéve, hogy anyagi okai vannak... Nekem még csak 1 van, de akkora élmény volt a terhesség, szülés, hogy azt mondtuk a párommal, még egyszer mindenképpen át szeretnénk élni! Sosincs lehetetlen, fel a fejjel!!!
2009. febr. 24. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális dolog az, amit érzel. Nálunk a családban van tervezett háromgyermekes család. Mindketten dolgoznak, viszonyleg biztos munkahelyük van, mégis egyre nehezebb megélniük. Nincsenek elkényeztetve a gyerekek, mégis sokszor csapdába kerülnek. Hogy miért? Nem azért, mert a sokat emlegetett tányér leves hiánya lenne a probléma, hanem azért, mert három tehetséges gyerekük van. Az egyik kajakozik, nem is akármilyen eredményekkel büszkélkedhet, a másik remek angolos, ő kéttannyelvű suliba jár, a harmadik pedig kiváló tornász. Mondjam mibe kerül nekik egy-egy versenyszezon? SAjnos legtöbbször az anyagi problémák miatt nem jön a harmadik gyerkőc. És a gazdasági válság mégcsak most kezdődik.
2009. febr. 24. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek.
2009. febr. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!