Rosszul érzem magam amiatt, hogy tudom több gyereket nem szülhetek. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Nincs egészségi oka, de van már kettő (hála az égnek) és a helyzet nem engedi hogy még egy babát vállaljunk.A szívem összeszorul amikor látok egy pici babát és egyből az jut eszembe hogy nekem már nem lesz több.Normális ez?2009. febr. 24. 10:36
1/5 anonim válasza:
Nem tudom,mi az a helyzet,amitől nem lehetne vállalni még 1 gyereket.Nekem 4 van,mindegyik kiskorú,de sose volt,olyan helyzet,ami kedvéért lemondtam volna akármelyik terhességemről is.Még egyszer át kell gondolni a helyzetet.A kor nem számit!Fel a fejjel!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem a korral van gond.Inkább azzal hogy attól félek nem fogok tudni megadni mindent nekik.Most még picik (3 és 1 évesek) de jön az iskola az se filléres dolog.És ha egyszer egyetemre mennek azt finanszírozni kell. Legalább is nem akarom hogy a pénz miatt ne tanulhassanak vagy esetleg dolgozniuk kelljen.talán nyereka lottón és szülök még egy párat.:-)
2009. febr. 24. 10:48
3/5 anonim válasza:
Én azt olvastam valahol, hogyha már 2 gyerkőc van, érdemes egy harmadikat is bevállalni, mert anyagilag jobban megéri, több a támogatás. Persze azt nem tudom tényleg így van-e, erről egy 3 gyerekes anya tudna igazán nyilatkozni. Feltéve, hogy anyagi okai vannak... Nekem még csak 1 van, de akkora élmény volt a terhesség, szülés, hogy azt mondtuk a párommal, még egyszer mindenképpen át szeretnénk élni! Sosincs lehetetlen, fel a fejjel!!!
4/5 anonim válasza:
Teljesen normális dolog az, amit érzel. Nálunk a családban van tervezett háromgyermekes család. Mindketten dolgoznak, viszonyleg biztos munkahelyük van, mégis egyre nehezebb megélniük. Nincsenek elkényeztetve a gyerekek, mégis sokszor csapdába kerülnek. Hogy miért? Nem azért, mert a sokat emlegetett tányér leves hiánya lenne a probléma, hanem azért, mert három tehetséges gyerekük van. Az egyik kajakozik, nem is akármilyen eredményekkel büszkélkedhet, a másik remek angolos, ő kéttannyelvű suliba jár, a harmadik pedig kiváló tornász. Mondjam mibe kerül nekik egy-egy versenyszezon? SAjnos legtöbbször az anyagi problémák miatt nem jön a harmadik gyerkőc. És a gazdasági válság mégcsak most kezdődik.
5/5 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek.
2009. febr. 24. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!