Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyászt keresek, valaki...

Nőgyógyászt keresek, valaki ajánlana jót Miskolcon?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokat is írhattok!A lényeg, hogy megbízható legyen!
2013. jún. 19. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Dienest nagyon ajánlják.
2013. jún. 19. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
A barcikán is jó orvosok vannak. ott Török főorvost tudom ajánlani. bababarát kórházban.
2013. jún. 19. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Dóka Zsuzsa Erzsébet kórház
2013. jún. 19. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Fenesit is nagyon szeretik Dienesen kívül, a megyeiben még Kocsis a sztár,a semmelweisben meg Gubás. én hozzá jártam, egy isten :)

persze rengeteg doki közül választhatsz még. nekem mindig azt mondták, h. olyan dokit válasszak, akihez életem végéig járni tudok.

jah, meg Cziáky is nagy szeretetnek örvend, hozzá is szívesen mentem volna, de közeli ismerős, így kellemetlenül éreztem volna magam.

2013. jún. 19. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Fóka Zsuzsa még nem szakorvos, ha jól tudom, csak rezidens. vagy tévedek? egyébként tényleg nagyon szimpatikus ;)
2013. jún. 19. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
*D
2013. jún. 19. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:

de gondozhat terhest és le is vezetheti a szülést :)

fiatal kora ellenére nagyon profi

2013. jún. 19. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát van választék....majd érdeklődöm!
2013. jún. 20. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!