Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztaltatok már szokatlan...

Tapasztaltatok már szokatlan erős vérzést mensikor? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
A mensim időben elkezdődött(a 30. ciklusnapon),viszont hajnalban erősen görcsöltem,utána meg olyan erős volt a vérzésem,mint még soha!Ha elmentem pisilni csak úgy csöpögött belőlem!de ez kb egy-másfél napig tartott csak,mostmár alig van valami.Mitől lehetett ez,volt már nektek hasonló?Hallottam,hogy sok terhesség spontán megszakad még az elején,mielőtt kiderülne és kiürül a mensivel.Lehet,h.ez is az volt?
2009. okt. 11. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:

1x 2x előfordult már.Lehet baba volt de lehet csak sima mensi.Az is előfordulhat,hogy nagyon megvastagodott a méhnyálkahártya és ha az leválik akkor erős esetleg darabos vérzéssel is járhat.Nem feltétlenül kell ilyenkor megilyedni.Lehet előző hónapban kevesebb volt és ekkor ez nem baj ha most sok van.A mensi sem lehet mindig egyforma.

Semmi sem biztos,de bármi lehetséges!

Hajrá a következő hónapra!

2009. okt. 12. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!