Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztaltatok már erős...

Tapasztaltatok már erős szexuális vágyat pé környékén, azaz jelezheti ez is a pét?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Naná! A természet jól összerakta a nőt. Ilyenkor egyébként töb feromont is kibocsátunk, hogy a férfi(ak) is érezzék, hogy most esélyes a szaporodás.
2010. aug. 12. 15:52
 2/14 A kérdező kommentje:
A naná azt jelenti, hogy szoktál te is ilyet érezni, vagy csak, hogy lehetséges? Tapasztalatokat is szeretnék :)
2010. aug. 12. 15:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Esetleg valakinek emiatt jött össze a baba? :)
2010. aug. 12. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
19%

Szia4

Igen, sokkal jobban kívánom a szexet, mint máskor.

De az ég áldjon meg! Mennyi időbe telt volna kiírni azt a rohadt peteérést????

2010. aug. 12. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Megáldhatna :) peteérés :))) Nem ez a lényeg.
2010. aug. 12. 16:11
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

De azért ezzel elég gyerekesnek tűnsz.

Agyaltam egy ideig, hogy most ezzel mit akarsz írni.

Drukkolok, hogy összejöjjön a baba, de ha nem muszáj, ne rövidíts!

2010. aug. 12. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom én egyből rájöttem mi az!Nem kellett elmagyarázni:)Aki tudja mi az érteni fogja:-)))
2010. aug. 12. 16:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok: mi pont egy ilyen alkalommal hoztuk össze a lányunkat (egyik reggel később kellett bemennem dolgozni, és volt időnk és alkalmunk a tettek mezejére lépni). Minden szempontból emlékezetes nap volt! Én minden hónapban ebből tudom, hogy peteérésem van. (Nem egészen szabályos maga a ciklusom, de utólag mindig beigazolódik, hogy jól tippeltem, mert a naptárból visszaszámolva kiderül.) A férjem is ez időtájt szokott hevesebben közeledni, pedig hullafáradt a folyamatos munkától.
2010. aug. 12. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
(Most láttam, hogy az első válaszomban van egy szarvashiba: természetesen "töbB".)
2010. aug. 12. 17:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam,de lehet hogy azért mert tudom hogy akkor van peteérés és babát szeretnénk. Amikor nem akartunk babát nem volt ilyen erős vágy,csak a szokásos.
2010. aug. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!