Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik pisiből teszteljek?

Melyik pisiből teszteljek?

Figyelt kérdés
A reggeli első célszerű. De ha éjszaka 2x is kimegyek pisilni, akkor melyikből teszteljek ??
2013. jún. 18. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért szokták a reggeli elsőt javasolni, mert általában az ember éjszaka nem iszik, és addigra besűrűsödik a vizelet, koncentráltabban vannak benne a hormonok, könnyebben kimutathatók. Ez független attól, hogy közben éjszaka kimész pisilni vagy sem.
2013. jún. 18. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
reggeliből. Ha 2-3 óra eletelik kát pisilés között akkor az bőven jó.
2013. jún. 18. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem várd meg a reggelt, de ha nem akarod akkor mondjuk én az éjszakai 1.-t várnám meg, de ezt arra a helyzetre értem ha mondjuk lefekszel 10-11 kor és az első pisi 3 óra tájékában van.
2013. jún. 18. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor reggel megcsinálom, remélem jó eredménnyel :)
2013. jún. 18. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
oké, majd írd meg mi lett!
2013. jún. 18. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
9.nap, reggeli pisi, teszt negatív. Most így nem tudom, akkor mi van :/
2013. jún. 19. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
9 napja késik vagy ovu utáni 9. nap?
2013. jún. 19. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:
9 napja késik. Sokat járok pisilni, hányingerem támad olykor, egyfolytában eszem. A melleim duzzadtak, de puhák, mensinek semmi jele. A folyásom elég sok, de fertőzésem tuti nincs. Nem értem. Nincs babaprojekt vagy ilyesmi, nem is görcsösen várom, csak épp nem értem, mert ennyit nem szokott késni. 30-31 naposak a ciklusaim, ma pedig a 40. nap van.
2013. jún. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!