Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet így szeretkezni vagy...

Lehet így szeretkezni vagy inkább ne? Nem ártok vele?

Figyelt kérdés
Már késik pár napja,de a teszt még nem mutat semmit....szóval a bizonytalanság talaján vagyok(ez is lehet,meg az is) de addig ne is éljünk házas életet amíg nem derülne ki mi az eredmény?! evvel nem tudom,hogy jót vagy rosszat teszek-e
2013. jún. 18. 21:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

felteszel egy kérdést, aztán lehurrogod a válaszadót, ha nem olyan választ ad,amilyet vártál :D:D:D

hát, gratulálok ember... :D tipikus nők.. :D (én is az vagyok de akkor is... :D:D:D)

2013. jún. 21. 08:24
 22/25 anonim ***** válasza:

Megnéztem Hamvas Ferenc oldalát, mert érdekelt hogy ki az, aki orvos létére ilyeneket terjeszt.

Lehet, hogy hajdanán jó nőgyógyász volt, és biztos szereti az embereket, meg jót akar, ezt nem vonom kétségbe, de elment egy olyan irányba (saját leírása szerint 15 éve), ami orvosi és más szempontból is erősen kétségbe vonható, és minden bizonnyal a kisebbséget képviseli, szóval nem rá kéne alapozni "az orvosok" véleményét, mert az erősen félrevezető lenne!

Hogy Te hozzá jársz, az szíved joga persze, meg hogy megbízol benne stb. csak a homeopátia és minden ezoterikus maszlag reklám ellenére sem útja a legtöbb embernek.

2013. jún. 21. 08:56
 23/25 anonim ***** válasza:
viszont amiről írtam, az pont hogy nem ezoterikus marhaságokon alapul, hanem fiziológiai tényeken (y)
2013. jún. 21. 09:48
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, csak épp az orvosin ezt nem tanítják (különben minden nőgyógyász ezt kellene hogy mondja!), és egy olyan orvos /ember, aki ilyenekre adja az életét, számomra nem hiteles.

Mellesleg az élet sem ezt igazolja.

Egy sok gyerekes családban mennyi lenne szerinted a nemi élet, ha minden babával csak egy trimeszterben lenne szex, szülés után persze a gyermekágy (na ott tényleg tiltott!)?

De mindegy, a hálószobákba nincs betekintésünk és nem is kell hogy legyen...

Minden jót Neked is és Kérdezőéknek!

2013. jún. 21. 10:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Én eddig mindenkitől(orvos védőnő ismerősök)azt halottam illetve a legtöbb helyen (90%) azt olvastam, HA NINCS PANASZ, NYUGODTAN LEHET!Mindenkinek szíve joga eldönteni.ezen vitázni?pff..
2013. jún. 21. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!