Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet így szeretkezni vagy...

Lehet így szeretkezni vagy inkább ne? Nem ártok vele?

Figyelt kérdés
Már késik pár napja,de a teszt még nem mutat semmit....szóval a bizonytalanság talaján vagyok(ez is lehet,meg az is) de addig ne is éljünk házas életet amíg nem derülne ki mi az eredmény?! evvel nem tudom,hogy jót vagy rosszat teszek-e
2013. jún. 18. 21:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ja még annyi hogy ha nem jól tapad meg az valószínű valami más hiba miatt van, nem a szex miatt, csak ilyen esetben nem kéne szexelni. De mondom ha nem tapasztalsz enyhe vérzést, és hasfájást, akkor nincs semmi akadája..Amugy ha elkezditek akkor ugyis érezni fogod hogy jólesik e vagy esetleg nem...
2013. jún. 19. 10:33
 12/25 anonim ***** válasza:
6. vagyok, aki a 7. szerint akkorahülyeséget írtam hogy ihaj tyuhaj.. Egy orvos, akiben megbízom, nőgyógyász, tőle tudom ezt, hogy az első trimeszterben nem ajánlott...
2013. jún. 19. 14:14
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
ez marhaság, hogy nem ajánlott első trimeszterben
2013. jún. 19. 14:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor válts orvost...:S Kedves 6-os...4 gyereket szültem, beszéltem már pár orvossal, és még non plusz ultra, hogy szülésznő vagyok....Egyéb kérdés kedves 6-os?:)
2013. jún. 19. 16:46
 15/25 anonim ***** válasza:

jó ég :D Ha szerető férj és apa van melletted, akkor nem akkora bunkó, hogy ne fogja fel, hogy V.E.S.Z.É.L.Y.E.S :D:D:D

kérlek nézzétek meg ezt ..........

Veszélyes-e a terhesség alatti szex és ha igen, akkor miért?

tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára

Véleményem szerint igen. Minden olyan tevékenység, ami alhasi vérbőséget okozhat /pl. egy drasztikusabb hashajtó is/ abortív vagy koraszülést megindító hatású lehet. Ezenkívül komoly abortív és görcskeltő veszélyt jelent a közösülés mechanikus hatása a méhnyakon keresztül a terhes méhre, és a spermiumok magas prosztaglandin-tartalma ugyancsak vetélést vagy koraszülést indukálhat. A spontán abortuszok és a koraszülések hátterében a 48 órán belül történt szexuális aktus számottevő mértékben mutatható ki. Éppen ezért a magam részéről a terhesség első 12 hetében a szex minden formáját és az utolsó 12 hetében a közösülést szigorúan tiltom.

Pszichológusok és kineziológusok nagyon gyakran mutatnak ki aktív betegségek vagy panaszok hátterében magzati korban megélt agressziót. Ezek között nem elhanyagolható mértékű a szülők terhesség alatti /akár kíméletes/ szexuális élete, melyet a magzat fizikai és lelki értelemben egyaránt erőszakként élhet meg és aminek a negatív hatásai esetleg csak évtizedek múlva jelentkeznek akár súlyosabb betegség formájában is.

Dr. Hamvas Ferenc.

[link]

a 6. vagyok megint.... és kiállok az ő véleménye mellett.

2013. jún. 20. 00:35
 16/25 anonim ***** válasza:

Akkor állj ki!!Mi meg élvezzük, amit lehet..;)Bánom, hogy nem azt írta a doki, hogy a 6-os hozzászóló ugorjon kútba....Mert te azt is megtennéd..Inkább hallgatsz egy orvosra, mint szereted a férjed?:) 12 hét sok..3 hónap szex nélkül úgy, hogy nincs indokolva..Vagy mit mondasz neki?Ne szeretkezzünk, mert alhasi vérbőséget okoz?:D Nem lennék a férjed..6-os...de se rokonod, se ősöd, se semilyen ismerősöd.....:D

Ezért utálom ezt az oldalt..Mert egy csomó ilyen van itt!!!!!!!De közbe meg jót röhögök rajtuk..Hogy lehet úgy élni, hogy mindenben a negatívumot látjuk..:S.

2013. jún. 20. 07:41
 17/25 A kérdező kommentje:
mellettem is szereto, odafigyelo ferj van aki megerto, de igen 3honap szex nelkul ket ember eletebe akik szeretik egymast az nagyon hosszu ido. persze, ha indokolt vagy nincs olyan hangulatba az ember akkor oke.... de inkabb szeretkezek, mint feszultsegben elek mert kivanjuk egymast, de nemet mondunk mert barmi lehet.... sajnalom a ferjed aki igazabol ki lett hasznalva, h gyereket csinaljon aztan pattintod a gyerek miatt.barmelyik ferfi elhanyagoltnak erezheti magat emiatt jogosan. es amugy ha valakinel ki se derul meg h terhes es megis van szex?????? elmegy a gyerek es megjon a csajnak?????? ez alapjan nagyon kevesen maradnanak terhesek
2013. jún. 20. 15:46
 18/25 anonim ***** válasza:

6os vagyok :D:D:D ez egyre jobb :D

és most (lehet hogy új lesz...) de:

SZERETET nem= SZEX :)

egy része. Ami bizonyos időre felfüggeszthető egy cél érdekében nem de? ez nem kihasználás, te jóságos ég :D:D:D:D

az a gáz, akit elhagy a férje, mert terhesen nem lehet ugyanúgy döngetni mint a nélkül...... és te attól még kényeztetheted ha nem is fekszetek le .. na de mindegy , tényleg :D nem kívánok senkinek olyan kapcsolatot amit a szex tart egyedül életben. vita részemről lezárva :D

furi :DDDD

2013. jún. 20. 15:50
 19/25 A kérdező kommentje:
szerintem aki odaig jut a parjaval, h gyereket szeretnenek az a kapcsolat nem csak szexen alapul... es nyilvan,, nem donget,, a ferje senkit nem donget ugy, mint anelkul.... szerintem millio gyerek szuletetg ugy, hogy tovabb szeretkezett az a par, foleg, h csomoszor ki se derul terhes e az adott szemely. en reszemrol tipikusan azok az anyak viselkednek igy akiknek a csak a gyerek a lenyeg a tobbi lenyegten. szerintem igenis egy ferj ugyanolyan fontos, mint a parkapcsolat, mert egyik sem er semmit a masik nelkul. reszemrol meg annyit, hogy nem birnam ki ha addig kene nelkuloznom a parom, kiveve ha kotelezo lenne
2013. jún. 20. 15:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Neked van igazad Kérdező..:)
2013. jún. 20. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!