Menstruáció után a 4. napon történhet terhesség?
sziasztok!
Mensim előtt egy héttel voltunk együtt a párommal, (de csak akkor mert külföldön dolgozik) ez most júni 2-án
9-re nem vártam, nem is jött, de 2 éve szeretnénk babát nem mertem reménykedni.
7 nap késés után már volt bennem egy kicsike remény úgy voltam vele megvárom a 10 nap késést és ellövök egy tesztet.
9 nap késés után megjött.ez volt most 18-án.
2napig megvolt, utána még minimálisan 2 napig barnáztam
Semmi terhes tünetem nem volt. egészéen tegnapig. tegnap nagyon rosszul voltam de nem hányinger hanem a meleg miatt vagy én nem tudom.
Ma reggel ellőttem egy tesztet és pozitív lett. :)))))
én két éven keresztül számolgattam latolgattam hogy tudnék teherbe esni ( nekem még nincs gyermekem) két éven keresztül minden hónap egy lelki törés volt.
Már lemondtam róla.
Az utóbbi két három hónapban már úgy szeretkeztünk, hhogy eszembe nem jutott a baba. vagy az hogy remélem most összejön, egyszerűen csak élveztem a páromat.
És lám a mensim megjövetele előtt 1 héttel jött össze.
Én azt mondom neked kedves Anyuka, ne görcsölj rá!!!!
Csak élvezd a párodat és a szexet!
Minden jó kívánok neked !
egy Leendő Anyuka!!!!:)
Nnem görcsölök rá, sőt!!!! Első babánkra sem görcsöltünk rá. Csak kiváncsi voltam a véleményekre hogy igy mennyi az esély rá. De csodák mindig vannak :)
Gratulálok a "leendő" anyukának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!