Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ecetes irrigálás kislany baba...

Ecetes irrigálás kislany baba érdekében, hogyan?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtük a babaprojectet. Igazandibol mindegy a baba neme, de talan picit jobban hajlunk a kislany fele, ezert szeretnenk nehany praktikkat bevetni,hatha...

Czeizler modszere (is) erdekelne, miszerint ecetes hüvelyoblitest kell alkalmazni az egyuttlet elott. Ez eddig ok is, de a probalkozas soran eleg sokszor egyutt vagyunk(pe elotti 2-3. napig), minden nap, igy melyik nap irrigaljak? Az utolson, a leallas elott? Mindegyiken nem akarnek. Ha vki probalta mar ezt modszert, kerem irja le tapasztalatait. Koszonom

2013. jún. 17. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ha fiút szán nektek az ég, akkor ecetes öblítés után is fiú lesz :D
2013. jún. 18. 21:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezt en is igy gondolom es barki is erkezik nagy szeretettel varjuk majd.
2013. jún. 18. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Sikeres volt azóta a babaproject? :) Ha igen, kisfiút vagy kislányt vártok? Alkalmaztad végül az ecetes irrigálást?
2013. okt. 8. 21:05
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen, sikerült a baba, de nem tudjuk még a nemét. Most már mindegy is,milyen nemű, mert Őt szeretnénk, aki az uh-ról visszainteget nekünk :) nemétől függetlenül.

Próbáltam az öblítést, semmilyen káros hatása nem volt.

2013. dec. 7. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha majd megtudjátok a baba nemét, megírnád? Lehet hogy bevetnénk mi is a Czeizel-módszert. Én linkeltem amúgy. És persze gratulálok!
2013. dec. 7. 22:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen. Persze, megírom.
2013. dec. 8. 10:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához! :)))

Engem is érdekelne majd, hogy mi lett végül a baba neme. Kíváncsi vagyok, hogy ez az ecetes irrigálás befolyásol-e valamit... Köszi!

(13-as voltam)

2013. dec. 8. 16:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Naaaa?Kíváncsi vagyok,én is ezen a módszeren gondolkodom.
2014. márc. 7. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia! Már biztos meg is született a babátok. Sikerült a módszerrel a kislány, vagy kisfiatok lett?

Gratulálok! :)

2014. szept. 11. 12:06
 20/20 A kérdező kommentje:
KISFIUNK született :)
2014. szept. 28. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!