Ecetes irrigálás kislany baba érdekében, hogyan?
Nemrég kezdtük a babaprojectet. Igazandibol mindegy a baba neme, de talan picit jobban hajlunk a kislany fele, ezert szeretnenk nehany praktikkat bevetni,hatha...
Czeizler modszere (is) erdekelne, miszerint ecetes hüvelyoblitest kell alkalmazni az egyuttlet elott. Ez eddig ok is, de a probalkozas soran eleg sokszor egyutt vagyunk(pe elotti 2-3. napig), minden nap, igy melyik nap irrigaljak? Az utolson, a leallas elott? Mindegyiken nem akarnek. Ha vki probalta mar ezt modszert, kerem irja le tapasztalatait. Koszonom
Igen, sikerült a baba, de nem tudjuk még a nemét. Most már mindegy is,milyen nemű, mert Őt szeretnénk, aki az uh-ról visszainteget nekünk :) nemétől függetlenül.
Próbáltam az öblítést, semmilyen káros hatása nem volt.
Gratulálok a babához! :)))
Engem is érdekelne majd, hogy mi lett végül a baba neme. Kíváncsi vagyok, hogy ez az ecetes irrigálás befolyásol-e valamit... Köszi!
(13-as voltam)
Szia! Már biztos meg is született a babátok. Sikerült a módszerrel a kislány, vagy kisfiatok lett?
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!