Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erősődő teszt csík? Ez hogy...

Erősődő teszt csík? Ez hogy lehet és mit jelent?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel csináltam egy terhességi tesztet(tegnap kellett volna megjönnie) akkor még csak alig lehetett látni a második csíkot.Pontosabban ha akarom látom, ha nem akkor nem.Elraktam azt a tesztet,hogy ha Hétfőig nem jön meg akkor majd csinálok még egyet és össze hasonlítom.De ma reggel megn éztem, és most rendesen kivehető a második csík is.Tudom azt írják 10 perc után nem szabad figyelembe venni a változásokat a teszten, de ez még is mitől lehet?Előre is köszi a válaszokat!
2009. okt. 11. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezért írják, hogy 10 perc után nincs értelme leolvasni... :) Mindenesetre én megpróbálnék még 1 tesztet, reggeli vizeletből. Ha a második csík nagyon halványan is, de kirajzolódik, akkor bezony terhes vagy!

2009. okt. 11. 17:31
 2/4 anonim válasza:
azért van mert a levegőben is vannak olyan anyagok amik egy idő után reakcióba lépnek a a teszt papírral,illetve az ott maradt vizelettel.
2009. okt. 11. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért ha nagyon halványan volt ott,akkor Én bizakodnék a helyedben.A 2. teszt már biztos erősebben fog látszani!
2009. okt. 11. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Sajnos a második teszt negatív. :(
2009. okt. 12. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!