Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés körül milyen vastagsá...

Peteérés körül milyen vastagságúnak kellene lennie a méhnyálkahártyának? Help?

Figyelt kérdés
a napokban van a peteérésem vagy volt.múlt hónapban vékony volt a méhnyálkahártyám,ebben a hónapban próbálom vastagítani,most kb milyen vastag lehet?nincs erre is valami orvosi szabály vagy hasonló?
2013. jún. 17. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
6-10 mm.
2013. jún. 17. 16:16
 2/8 A kérdező kommentje:
minden hónapban más vastagságú igaz?ha múlt hónapban 5mm volt és most a hónapban tömöm magam vitaminnal akkor picit talán tudtam vastagítani nem?mivel ugye ezt nem tudjuk magunknak megnézni XD
2013. jún. 17. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem tudom, hogy lehet vastagítani, meg azt sem, hogy minden hóban más és más. Ilyeneken nem gondolkodtam még. Én nagyon fájdalmas petefészekkel mentem orvoshoz, aki UH-n megállapította, hogy 25mm-es érett tüszőm van, gondolom, akkor az 1-2 napon belül megrepedt és ott volt a petesejt. Méhnyálkahártyám 6mm-es volt akkor és láss csodát abban a hónapban terhes maradtam, pedig a net szerint az vékony hozzá, hogy megtapadjon...
2013. jún. 17. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy peteéréskor milyen.

Az a lényeg, hogy a beágyazódás idején minimum 8 mm legyen.

2013. jún. 17. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nagyon félek őszintén megmondom h.nem lesz elég vastag:S most tényleg odafigyeltem a vitaminokra,és annyira vágyom már rá :) kár h.nem lehet ezt vhogy vizsgálni magunkon:/
2013. jún. 17. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
sok-sok e vitaminnal elvileg sejtszaporodás érhető el,szóval azzal lehet próbálkozni,mert elvileg vastagíthatja.
2013. jún. 17. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:
nem sok e vitamint viszek be,bár nem tudom hogy az étkezésemmel mennyit is,de a gyógyszerben 16.8 mg folyik be naponta.
2013. jún. 17. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
nem,az nagyon kevés...min .400 mg kell,hogy elérj ezzel vastagodást.Van,ahol 800-at írnak,de kezdésnek elég lesz a 400 szerintem,és meglátod,hogy mi változik.
2013. jún. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!