Ugye ez nem a beágyazódás jele, hanem lehet más is? Még nem terveztünk kisbabát és nagyon félek
szia! Na figy!!! Ha 3 hete voltatok együtt és 1,5 héttel vagy a mensid előtt, akkor vagy egy korábbi mensid előtt voltatok együtt, vagy pont utána, és hosszabbak a ciklusaid, ha jól számolom... Ilyenkor nem gyakran van peteérés. S ha védekeztetek is, gondolom kotonnal, így még kisebb az esély rá. És mensi időpontja ide vagy oda, ha akkor volt peteérésed, amikor együtt voltatok, (már pedig csak akkor lehetnél terhes ha így lett volna), akkor NEM 3 héttel az együttlét után éreznél beágyazódást. Tudom, terhesség elején is érezhetőek egyeseknél görcsök... DE szerintem, ez nagyon nagyon nem valószíű hogy terhesség. Görcsöl, mert hamarosan meg fog jönni.. szerintem.
VISZONT tudom idegesítő ezt olvasni, de 3 héttel az együttlét után szerintem nagyon valószínű hogy a teszt kimuatná szóval érdemes csinálnod szerintem!! Pl Gabrielt vagy Lilyt vagy Clearbluet vagy ha találsz Qupidot.. Xepilt is akár. Predictort ne.
Szerintem nincs semmi gond, ne aggódj!
DE azt mindenképp írd meg, hogy hányadik ciklus napodon voltatok együtt.
Meg hogy mi lett. TEsztelj , ne aggódj sztem tuti negativ lesz!!!
köszönöm szépen a segítő választ :)
nem lett semmi baj, csak beképzeltem magamnak és minden tünetet produkáltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!