Ugye ez nem a beágyazódás jele, hanem lehet más is? Még nem terveztünk kisbabát és nagyon félek
Figyelt kérdés
3 hete voltunk együtt a párommal, mindig védekezünk, tudomásunk szerint eddig minden rendben is ment, viszont pár napja gyengébb alhasi fájdalmakat, szurkákat, de inkább folyamatos kisebb görcsöket érzek a petefészkem és a hasam alsó tájékán. Nagyon fáj akár ha kicsit is megnyomom, rettenetesen félek. Esetleg a beágyazódásnak lehetnek egyéb tünetei is?2013. jún. 15. 17:26
1/14 anonim válasza:
Lehet felfáztál valahol nem feltétlenül ez az oka főleg ha védekeztetek menj el dokihoz és ha felfáztál ad rá gyógyszert ha meg terhes vagy megtudod :S
2/14 Takacs Laszlo 15 válasza:
az orvosok azert vannak,hogy az ilyen kerdesre kielegito es pontos valaszt adhassanak
3/14 anonim válasza:
Vannak még tünetei a terhességnek:
Ha védekeztettek akkor szerintem nincs gond, valami más lehet. Menj el orvoshoz.
Vehetsz terhességi tesztet ha gondolod.
4/14 A kérdező kommentje:
tudom, elfogok menni orvoshoz, csak ezért kérek tanácsokat, vagy tapasztalatokat, esetleg nyugtatást, mert a helyi orvosok most nemtudnak rendelni 3 napig, máshová pedig nemtudom megoldani hogy elmenjek.de azért köszönöm:)
2013. jún. 15. 17:35
5/14 A kérdező kommentje:
Még bizsergést is érzek meg motoszkálást a hasamban meg minden ez egyre rosszabb. Ezt is belehet képzelni? Bár eléggé valóságosnak tűnik:S egyre jobban félek
2013. jún. 15. 18:12
6/14 anonim válasza:
Igen, be lehet képzelni, a beágyazódást a nők nagy része nem érzi, én sem. De én babát szerettem volna, az első próbálkozás után én is mindenfélét beképzeltem magamnak, hogy erősebben érzem a szagokat, meg ilyesmik. Aztán másodjára végülis összejött! Csinálj tesztet, vagy menj el dokihoz, mi többet nem tudunk segíteni!
7/14 anonim válasza:
A beágyazódást nagyon ritkán érzik meg a nők. Semmi esetre sem okoz napokig tartó alhasi fájdalmat, görcsöket sem, fájdalmat pedig végképp nem, főleg nem nyomásra. A motoszkálás pedig 3 hét után egyenesen nevetséges. SZerintem jó alaposan beparáztattad magad. Max. felfáztál, vagy van egy cisztád, ami feszülést, szúrkálást okoz. A beágyazódást tartom a legkevésbé valószínűnek. Korrekt védekezés mellett pláne.
8/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
ez nagyon megnyugtató válasz volt:) akkor nem pánikolok annyira, és orvoshoz mindenképp elmegyek nehogy baj legyen. köszönöm a nyugtatást már bátrabban megyek a rendelőbe.
2013. jún. 15. 18:33
9/14 anonim válasza:
Ne pánikolj,nyugi, vegyél egy tesztet. Ezért nem kell dokihoz menni. Ha van közelben Tesco ott is lehet kapni. Rossmannban már lehet extra érzékenyet is kapni (még mielőtt dokihoz mennél turkatúrára :) )
Mensi előjele is lehet ez, nekem is sokszor volt hogy már mensi előtt másfél héttel elkezdett fájni, és egész míg meg nem jött szenvedtem...
10/14 A kérdező kommentje:
hát pont másfél héttel mensi előtt vagyok, nemtudtam hogy már ilyen korán lehetnek jelei, nekem eddig max 3-4 nappal előtte jelentkeztek tünetek. köszönöm a segítő válaszokat :)
2013. jún. 15. 19:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!