Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes vagyok vagy...

Most akkor terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

A ciklusaim nem szabályosak,van hogy 32,35 vagy 37 napra jön meg.Ma a 41. ciklusnapon tartok,szóval késik a vérzésem.Május 20 óta minden nap együtt voltunk a párommal (csak előváladék kerülhetett belém).

Néhány nappal ezelőtt x-epil (2 db-os)tesztből elhasználtam egyet.Negatív lett.Pár nap múlva a másikat is megcsináltam,időn belül kijött egy második csík,de 10 perc múlva eltűnt!!! Ma reggel műanyag x-epil teszt negatív.

Vannak tüneteim,reggelente nagyon enyhe émelygés,a melleim feszesebbek és bizsereg a bimbóm.Éhesebb vagyok a kelleténél és néhány napja fáztam ok nélkül (hőhullám).

A hasam pár naponta görcsölget picit,néha késszúrásszerűen.

Lehet hogy túl korán teszteltem?Van olyan hogy az egyik teszt negatív,míg a másik pozitív?Vagy csak a hormonjaim borultak fel?Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Nem lenne baj,ha jönne a baba.

2013. jún. 14. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól értettem, akkor már egy hetet tuti késik a mensid. Ha terhes vagy elvileg már kimutatná a nap bármely szakában, de ugye semmi sem biztos. Nem x-epilt kellett volna venni, hanem másmilyet, azért, hogy másik fajta teszt mit mutat.

Lehet esélyed a terhességre, vagy veszel másik fajta tesztet, vagy elmész a nőgyógyászhoz! Talán az orvos a legbiztosabb.

2013. jún. 14. 12:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy késői peteérésem lehetett,nem középidőben és akkor még lehet hogy korai.Eléggé furcsállottam hogy az egyik x-epilen szinte azonnal kijött a két csík,de el is tűnt.A másik meg negatív.Ha nem jön meg akkor néhány nap múlva másik tesztet veszek.Orvoshoz elmegyek hamarosan.
2013. jún. 14. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A tüneteket a HCG okozza terhességkor amennyiben ilyen tüneteid vannak az nem terhesség mert akkor kimutatná a teszt ilyen tünetek mellett elég erősen kellene látszodnia a második csiknak nekem a clearblue digitális kimutatta a terhességem a ovu után 9.nap. Mielőbbi babásodást
2013. jún. 14. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor csak a hormonok játszadoznak velem,köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!