Mi lehet velem? (Van egy számomra nagyon aggasztó dolog. )
Párommal szemben terpeszben ültem az ölében vízben úgy hogy a nemi szerve az én hüvelynyílásom körül volt,ruhában voltunk. Kb 15-20 percig Még szűz vagyok. Ez agusztus 17-én történt.
Megjött agusztus 21-én. Majd szeptemberben nem volt menstruációm és október 2-án megjött. (15 éves vagyok ,két éve menstruálok)Mostanában pedig olyan érzésem van mintha néha bizseregne a hasam.Terhes vagyok?:((((
Ne butulj!!!!!
Ha ruhában voltatok akkor semmiféleképp nem lehetsz terhes!!!!!!!
Először is, menjetek el a kis pároddal a tinédzser nőgyógyászatra, és beszéljetek a doktorral, hogy majd ha egyszer komolyabbra fordulna a dolog, akkor milyen fogamzásgátlást tudna ajánlani.Egyúttal meg is vizsgálhat.
Hogy kerültél ruhában a vízbe?
Az első vagyok!
Nem tudom mért kellett kiraknod ezt a kérdést amikor pár nappal ezelőtt is mondtuk már neked,hogy NEM LEHETSZ TERHES!Ahhoz,hogy terhes légy először is egy f*sznak kell a puncidba lennie védekezés nélkül!Remélem felfogtad és elgondolkozol azon amit írtam!
Ja és addig ne is szexelj amíg nem tudod mi az!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!