Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem? (Van egy...

Mi lehet velem? (Van egy számomra nagyon aggasztó dolog. )

Figyelt kérdés

Párommal szemben terpeszben ültem az ölében vízben úgy hogy a nemi szerve az én hüvelynyílásom körül volt,ruhában voltunk. Kb 15-20 percig Még szűz vagyok. Ez agusztus 17-én történt.

Megjött agusztus 21-én. Majd szeptemberben nem volt menstruációm és október 2-án megjött. (15 éves vagyok ,két éve menstruálok)Mostanában pedig olyan érzésem van mintha néha bizseregne a hasam.Terhes vagyok?:((((

2009. okt. 10. 17:53
1 2
 1/12 nicol90 ***** válasza:
100%

Ne butulj!!!!!

Ha ruhában voltatok akkor semmiféleképp nem lehetsz terhes!!!!!!!

2009. okt. 10. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ruhában,vízben....terhesnek lenni kizárt dolog. amúgy 15 évesen én még babáztam...de mindegy.
2009. okt. 10. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
sztem tuti h terhes vagy.hogy gondoltad h ruhástól az ölébe ülj?a legtöbb nő így lesz terhes.
2009. okt. 10. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
:))utsó válaszoló ne szívasd már mert ezt is elhiszi szegénykém:)!
2009. okt. 10. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
jójó nem szivatom csak jót derültem a kérdésen.:))))
2009. okt. 10. 20:22
 6/12 nicol90 ***** válasza:
58%
nem vagy egyedül,én is jót nevettem a kérdésen
2009. okt. 11. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mar nem tanitjak az iskolaban??? De mar csak kivancsisagbol is utananez mar ennyi idos koraban az ember lanya, hogy megis hogy keszul a gyerek....Amugy nem, nem lehetsz ettol terhes.
2009. okt. 15. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Járj utána, olvass utána a dolgoknak. Azért, hogy ne csússzon be baba, ha nem akarod és hogy ügyes légy az ágyban, ha már arrafelé tartotok... gyermeknőgyógyász!
2009. okt. 15. 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is, menjetek el a kis pároddal a tinédzser nőgyógyászatra, és beszéljetek a doktorral, hogy majd ha egyszer komolyabbra fordulna a dolog, akkor milyen fogamzásgátlást tudna ajánlani.Egyúttal meg is vizsgálhat.

Hogy kerültél ruhában a vízbe?

2009. okt. 15. 17:45
 10/12 nicol90 ***** válasza:
100%

Az első vagyok!

Nem tudom mért kellett kiraknod ezt a kérdést amikor pár nappal ezelőtt is mondtuk már neked,hogy NEM LEHETSZ TERHES!Ahhoz,hogy terhes légy először is egy f*sznak kell a puncidba lennie védekezés nélkül!Remélem felfogtad és elgondolkozol azon amit írtam!

Ja és addig ne is szexelj amíg nem tudod mi az!!!!

2009. okt. 15. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!