Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztjeimet?...

Megnéznétek a tesztjeimet? Most ez mi? Számomra érthetetlen.

Figyelt kérdés
Clostit kaptam,most vagyok a ciklusom 13.napján az első naptól szedtem 5naőig 2szemet.December 16-én voltam orvosnál mert már késett,nem akart megjönni.Meguh-ozott azt mondta semmit nem lát,nincs baba nincs ciszta se semmi.Kaptam duphastont,azt mondta várjak egy pár napot ha nem jön meg akkor,majd 10napig szedjem.29-én megjött,akkor beszedtem a clostikat.Mostanában lenne még csak peteérésem.de az ovu teszt nem akar erőssödni,totál mindegy,hogy mikor csinálom,reggel vagy este.Ma kíváncsiságból csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet,az eredményét ti is láthatjátok.Aztán elszaladtam egy gyógyszertárba és teszteltem egy gabrielt is ugyanebből a vizeletből..ez is pozitív,bár halványabb,de egyértelmű rózsaszínű a msáodik csík is.Szerintetek ilyenkor most mi van???
2011. jan. 10. 10:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
[link] el felejtettem,itt a kép:)
2011. jan. 10. 10:52
 2/16 A kérdező kommentje:
2011. jan. 10. 10:53
 3/16 A kérdező kommentje:

[link]

talán ezen jobban látszik

2011. jan. 10. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát, nekem ez egyértelmű pozizív...!:) Elképzelhető, hogy mikor utoljára nézett a doki, még annyira kicsi volt a terhesség, hogy nem látott semmit. Minél hamarabb menj el, hogy kizárja a méhen kívüli terhességet!! Drukkolok, majd esetleg írj, mi lett!:))
2011. jan. 10. 11:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon érdekesek a tesztek, mármint a HCG-sek tényleg pozitívak (gratulálok!!!:), de furcsa, hogy akkor az LH-s miért nem. Kérlek, írd majd meg mit mondott a doki, nagyon kíváncsi vagyok! Nagyon-nagyon szorítok, és gratulálok mégegyszer!!!:)
2011. jan. 10. 11:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok, majd írd meg mi lett!:)))
2011. jan. 10. 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Elég halványan látom,de LÁTOM!! Szerintem menj el megint egy nőgyógyászhoz, és meséld el neki a + teszteket!

Gratulálok!!

2011. jan. 10. 17:00
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Hívtam a dokimat,szabin van,csak az asszisztensét értem el.Most menjek az sztk-ba?De ott egyik orvossal sem szimpatizáltam soha....futószalag a munkájuk..

2011. jan. 11. 09:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem inkább menj el egy másik magánorvoshoz...az SZTK-ról eddig nekem sajnos csak rossz tapasztalatom van.
2011. jan. 11. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha tudsz, menj magándokihoz, ha nem, akkor ideiglenesen az SZTK is jobb, mint ha sokat várnál. Mielőbb nézesd meg magad, mert a fent leírtak miatt nem egy egyszerű esetről van szó.:) A legjobbakat, kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd.:))
2011. jan. 11. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!