Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztjeimet?...

Megnéznétek a tesztjeimet? Most ez mi? Számomra érthetetlen.

Figyelt kérdés
Clostit kaptam,most vagyok a ciklusom 13.napján az első naptól szedtem 5naőig 2szemet.December 16-én voltam orvosnál mert már késett,nem akart megjönni.Meguh-ozott azt mondta semmit nem lát,nincs baba nincs ciszta se semmi.Kaptam duphastont,azt mondta várjak egy pár napot ha nem jön meg akkor,majd 10napig szedjem.29-én megjött,akkor beszedtem a clostikat.Mostanában lenne még csak peteérésem.de az ovu teszt nem akar erőssödni,totál mindegy,hogy mikor csinálom,reggel vagy este.Ma kíváncsiságból csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet,az eredményét ti is láthatjátok.Aztán elszaladtam egy gyógyszertárba és teszteltem egy gabrielt is ugyanebből a vizeletből..ez is pozitív,bár halványabb,de egyértelmű rózsaszínű a msáodik csík is.Szerintetek ilyenkor most mi van???
2011. jan. 10. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem értem ha tegnap a 13 .napján voltál a ciklusodnak akkor pé környéké vagy,hogy lehet pozitiv a teszt?viszont tényleg pozitiv tehát lehet hoy a closty elörébb hozta jo néhány nappal a pé-det és terhes lettél.viszont még nagyon korai és ezért ilyen halvány.mit szolsz az én véleményemhez?
2011. jan. 11. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó,

szerintem még az előző ciklusban lett terhes, csak akkor még nem volt látható pont a terhesség. Azért is lenne fontos minél előbb elmenni dokihoz, hogy esetleg a clostyl nem ártott-e. Lehet, hogy azért sem mutat már pé-t az ovuteszt. Vagy ha nem így van, tényleg rejtély a pozitív teszt (de hogy mindegyik??), ergo ezért is menjen dokihoz!

2011. jan. 12. 10:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia, voltál dokinál? Mit mondott? Jól szorítottunk?:)
2011. jan. 12. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg, mi a helyzet azóta? Kiderült már a turpisság??

2011. jan. 14. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?? Légyszi írd meg, ha tudod.
2011. jan. 19. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a szitu?

2011. jún. 24. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!