Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36. ciklusnapon vagyok és meg...

36. ciklusnapon vagyok és meg mindig nem jött meg a menszeszem! Negatív terhességi teszt és vérzés semmi! Lehet még terhessegrol szó vagy más lehet a gond? Vélemények?

Figyelt kérdés
Átlag 33 naposak szoktak lenni!Csináltam sok tesztet,de mind negatív,viszont a reggeli hőm magasan van 36,9!Mi lehet a gond?Hasonló tapasztalat?

2013. jún. 13. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi tesóra várunk már 2éve. És semmi eredménye. Átjárhatóságira akar az orvos küldeni mert amúgy minden lelet jó. Azt mondja lehet h.van valami elzáródás a petevezetékben. Még az elején vagy én 5.hónapban lettem babás a lányommal úgy h.nem is selytettem most meg kínlódunk. Nagyon rossz...
2013. jún. 15. 10:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Mi most egy darabig nem fogunk próbálkozni,a dokim kivizsgálást javasolt!Aztán majd meglátjuk mi lesz,elege csalódottak vagyunk!:-(Az orvosom szerint a fogi. gátló elvekonyitotta a méh nyalkahartyat,hát nem tudom!Sok sikert nektek!
2013. jún. 15. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Nektek is sok sikert! E vitamint szedhetsz vastagítja a méhnyálkahártyát a férfiaknak is jót tesz. Nekem 8mm volt a legvastagabb 3hónapja szedjük és már 12mm ártani nem fog és 4hónap még nem sok idő. Ne add fel. Bár mi is csalódottak vagyunk de mindig reménykedek!
2013. jún. 15. 14:51
 14/14 anonim válasza:
Sziasztok!! Azota osszejott a baba? :))
2015. dec. 3. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!